lv
8aD1AYZf1TteoRcHM0rALsCbBdsIOl3V0CbMbCmB
540965

Baltijas valstu premjeri Rīgā sola turpināt palīdzību Ukrainai un stiprināt savu aizsardzību

Baltijas valstu premjeri Rīgā sola turpināt palīdzību Ukrainai un stiprināt savu aizsardzību
Baltijas valstis turpinās sniegt palīdzību Ukrainai, uzstās uz stingrākām sankcijām pret Krieviju un stiprinās arī savu aizsardzību. Šādu apņēmību Rīgā piektdien, 9. decembrī, pauda Baltijas valstu premjeri. Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība"), Igaunijas premjerministre Kaja Kallasa un Lietuvas premjerministre Ingrīda Šimonīte tikās Ministru kabinetā, kur norisinājās Baltijas Ministru padomes premjerministru sanāksme.
«Positivus» festivālā nākamvasar uzstāsies Sam Smith
Viens no pasaulē klausītākajiem mūziķiem apstiprināts kā pirmais "Positivus" festivāla galvenais mākslinieks – Sam Smith, kurš šobrīd iekaro pasauli ar savu jaunāko superhitu "Unholy" un ir ceļā pie klausītājiem ar jaunu albumu, informēja festivāla rīk...
Rodrigo Ābolam 2 vārti un 3 rezultatīvas piespēles Zviedrijas čempionāta spēlē

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols ceturtdien Zviedrijas hokeja augstākās līgas (SHL) mačā izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm, kaldinot "Orebro" komandas uzvaru.

Erebrū hokejisti viesos ar rezultātu 7:4 (3:2, 3:1, 1:1) uzvarēj...

Pārtikas nozarē trūkst aptuveni 3500 darbinieku

Pārtikas nozarē Latvijā trūkst kopumā aptuveni 3500 darbinieku, sacīja Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijas (LPUF) padomes priekšsēdētāja Ināra Šure.

Viņa norādīja, ka pārtikas nozares uzņēmumi jau ilgstoši saskaras ar būtisku darbaspēka trūkumu.

Pēc ...



Komentāri