lv
deq2OP47DLrovt3t9tzY2vVDqqmW07zmxrcy211Q
525806

Ukrainas iedzīvotājiem notiks trīspadsmitā darba birža

Ukrainas iedzīvotājiem notiks trīspadsmitā darba birža

Šodien no plkst.13 līdz 15 Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem, Amatu ielā 4, notiks trīspadsmitā darba birža, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Darba biržā piedalīsies 10 uzņēmumi, kas kopā piedāvās 325 vakances dažādās nozarēs.

Šoreiz visvairāk jeb 200 vakanču būs SIA "Rimi Latvija", kas piedāvās darba iespējas zāles darbiniekiem, preču izvietotājiem, nakts darbiniekiem, fasētājiem, pavāriem, maizniekiem un konditoriem.

SIA "VIZII" piedāvās vakances telpu un teritorijas uzkopšanas darbiniekiem. Loģistikas uzņēmums "Trialto Latvia" iepazīstinās ar iespējām strādāt kā marķētājam, mēbeļu ražotājs SIA "Bolderāja Serviss" aicinās darbā kokapstrādes iekārtu operatorus, elektriķus un elektromehāniķus.

SIA "PRO Fashion", kas specializējas skolēnu uniformu šūšanā, iepazīstinās ar šuvēju vakancēm. Viesnīcu ķēde "Baltic Beach Hotel" meklēs dažādus viesnīcas darbiniekus, tostarp gan oficiantus, pavārus un bārmeņus, gan SPA speciālistus, gan konferenču koordinatorus.

SIA "Rīgas dīzelis DG", kas ražo dīzeļiekārtas, aicinās darbā atslēdzniekus, elektriķus un elementu montētājus. Sociālās aprūpes centrs "Senior ABC" meklēs medmāsas un sociālos aprūpētājus.

Arī šoreiz darba biržā piedalīsies Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrības. SIA "Rīgas 1. slimnīca" aicinās darbā medicīnas darbiniekus. Savukārt SIA "Rīgas satiksme" iepazīstinās ar autobusa vadītāja, gaisvadu līniju elektromontiera, elektromehānisko iekārtu mehāniķa, atslēdznieka, transportlīdzekļa vadītāja, remontatslēdznieka un ritošā sastāva atslēdznieka vakancēm.

Iepriekš notikušajās darba biržās piedalījušies vairāk nekā 100 uzņēmumu, kuri piedāvājuši Ukrainas iedzīvotājiem vairāk nekā 3000 vakances. Šobrīd šajos uzņēmumos ir nodarbināti vairāk nekā 600 ukraiņi.

Satiksmes ministra amatam virzītais Vitenbergs: Ostu reforma Latvijā jāturpina

Ostu reforma Latvijā ir jāturpina, trešdien intervijā Latvijas Radio sacīja satiksmes ministra amatam izvirzītais Jānis Vitenbergs (NA).

"Skaidrs, ka ostu reforma ir jāturpina. Ir jāmaina pārvaldības modelis, jāpadara tas mūsdienīgs, sekojot virknei Ei...

Savickis ziņu par savu nāvi uztverot ar humoru; vērtēs vai vērsties policijā

Mediji un "Itera Latvija" vadītājs Juris Savickis vērtēs, vai vērsties policijā saistībā ar ceturtdien rītā medijiem izplatīto viltus informāciju par Savicka nāvi, kas tika nopublicēta arī virknē Latvijas mediju.

Virkne Latvijas mediji saņēma preses rel...

Žurnālistu asociācija: NEPLP bieži vien darbojas vairāk kā soda institūcija

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) bieži vien darbojas vairāk kā soda institūcija, ceturtdien intervijā Latvijas Radio, runājot par NEPLP lēmumu anulēt apraides licenci telekanālam "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain"), sacīja Latvijas Žu...



Komentāri