lv
rJ05c8hNObevQsVjPGfzH6r9xEk4XkeZ6IsGigGC
523954

Liene Cipule vēl 5 gadus vadīs Neatliekamās medicīniskas palīdzības dienestu

Liene Cipule vēl 5 gadus vadīs Neatliekamās medicīniskas palīdzības dienestu

Pagarināts Lienes Cipules pilnvaru termiņš Neatliekamās medicīniskas palīdzības dienesta (NMPD) direktores amatā, apstiprināja Veselības ministrijā (VM).

Cipule amatā stājās 2018.gada 8.janvārī, un nākamā gada janvāra sākumā beigsies viņas piecu gadu pilnvaru termiņš.

VM informēja, ka lēmums par amata pilnvaru termiņa pagarinājumu tika pieņemts saskaņā ar Valsts civildienesta likumu, kā arī ņemot vērā valsts pārvaldē noteiktās procedūras gaitā veikto kārtējo novērtēšanu un, piesaistot Valsts kancelejas ekspertus, tika veikts arī iestādes vadītāja kompetenču novērtējums. Tas viss kopumā esot kalpojis par pamatu lēmuma pieņemšanai.

Saskaņā ar likumu, termiņš amatā pagarināts uz pieciem gadiem - līdz 2028.gada 7.janvārim.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka Cipule iepriekš ir bijusi SIA "Klīnika Diamed" vadītāja un strādājusi "Rīgas veselības centrā", Latvijas Ārstu biedrībā un Siguldas slimnīcā. Tāpat Cipule ieņēmusi VM parlamentārā sekretāra amatu. NMPD direktorei ir fizioterapeita grāds, kā arī veselības zinātņu maģistra grāds veselības aprūpē un sociālo zinātņu maģistra grāds sabiedrības vadībā.

Liepājas centrā kaijas nikni uzbrūk cilvēkiem un izrauj no rokām ēdamo

Vēlme Liepājā, Rožu laukuma apkaimē nobaudīt maltīti vai kādu našķi var beigties bēdīgi - ne viens vien tur piedzīvojis sudrabkaiju uzbrukumu, stāsta pilsētnieki.

Iepretim autostāvvietai, starp viesnīcu “Līva” un Liepājas Latviešu biedrības namu, no sud...

Saeimas deputāta Kristapa Krištopana parādsaistības sasniedz 0,9 miljonus eiro

Kādreizējā premjera, pašreizējā Saeimas deputāta Viļa Krištopana (LPV) dēla, parlamentārieša Kristapa Krištopana (LPV) parādsaistības sasniegušas teju 0,9 miljonus eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestam iesniegtā amatpersonas deklarācija.

Stājoties dep...

Savickis: ar mani viss ir kārtībā
"Juris Savickis ir dzīvs un vesels, un brauc uz "Latvijas Gāzes" padomes sēdi, kuru pats arī vadīšu," Savickis sacīja telefona sarunā ar portālu "Delfi".


Komentāri