lv
yZbRXGy7KCRuCWgvXsE5dz5CU4GT9C1ZFE4nIhu1
514212

Ceturtdienas rītā snigšana turpināsies

Ceturtdienas rītā snigšana turpināsies

Ceturtdienas rītā valsts lielākajā daļā laiks būs apmācies, turpināsies snigšana, Kurzemes pusē iespējams sagaidīt arī lietu, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Naktī laiks būs apmācies, sagaidāma ilgstoša snigšana visā valsts teritorijā. Termometra stabiņš noslīdēs līdz 0 līdz -3 grādu atzīmei, Kurzemes piekrastē temperatūra nenoslīdēs zemāk par +3 līdz -1 grādu.

Naktī, turpinoties ilgstošai snigšanai, sniega segas biezums palielināsies par 5-8 centimetriem. Brīžiem snigšanas laikā redzamība pasliktināsies līdz 500-1000 metriem. Snigšanas intensitāte var kavēt transporta kustību uz ceļiem, kā arī gājēju pārvietošanos. Iedzīvotājiem jābūt uzmanīgiem gan ejot, gan arī braucot ar divriteni vai automašīnu.

Dienas laikā lielākoties laiks būs mākoņains, brīžiem skaidrosies. Pūtīs dienvidu, dienvidrietumu vējš, minimālā gaisa temperatūra būs 0 līdz -3 grādi, Kurzemes piekrastē tā nenoslīdēs zemāk par +1 līdz +3 grādiem.

Rīgā debesis segs mākoņi, gaidāma snigšana. Pūtīs lēns dienvidu, dienvidaustrumu vējš, temperatūra sagaidāma ap 0 grādiem.

Galvaspilsētā dienā gaidāms mākoņains laiks, kas brīžiem skaidrosies, palaikam snigs. Pūtīs dienvidu, dienvidrietumu vējš, un termometra stabiņš pieturēs pie 0 līdz -1 grāda atzīmes.

Latvijā sākusies gripas epidēmija - nu tas paziņots oficiāli

Latvijā sākusies gripas epidēmija, paziņoja Slimības profilakses un kontroles centrā (SPKC).

Gripas monitoringa dati liecina, ka pacientu skaits ar aizdomām par gripu pieaudzis par 88,1% kopš novembra vidus, un vidēji valstī ir 64,9 gripas gadījumi uz 1...

Jelgavā apskatāma Ziedoņa muzeja lāču kolekcijas izstāde

Jelgavas bērnu un jauniešu bibliotēkā apskatāma Ziedoņa muzeja lāču kolekcijas izstāde, informēja Ziedoņa muzeja komanda.

Jelgavas bērnu un jauniešu bibliotēkā "Zinītis" līdz 30.decembrim var iepazīties ar Ziedoņa muzeja lāču kolekcijas izstādi. Izstādē...

Siksnis: problēmas ar informācijas pieejamību pierobežā nav saistītas ar antenām, bet galvām
Problēmas ar informācijas pieejamību Latvijas pierobežā nav saistītas ar vadiem vai antenām, bet gan ar galvām, trešdien Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas sēdē teica Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) vadīt...


Komentāri