lv
KPSgMt7skaUF3v1sp2oth4rs5Ud2LYBUBWKn9W8B
512993

Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz tešrdienas rītam sasnieguši 92 740 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 540 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2935 tankus, 5909 bruņutransportierus, 1923 lielgabalus, 395 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 211 zenītartilērijas iekārtas, 281 lidmašīnu, 264 helikopterus, 1601 bezpilota lidaparātu, 592 spārnotās raķetes, 4526 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 163 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Visi jaunie deputāti laikā iesnieguši valsts amatpersonas deklarācijas

Visi jaunievēlētie Saeimas deputāti, kuriem bija jāiesniedz valsts amatpersonas deklarācija stājoties amatā, to ir izdarījuši noteiktajā termiņā, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) pārstāvji.

Valsts amatpersonas deklarācijas stājoti...

Mūžībā devusies aktrise Kirstija Allija

Kirstija Allija bērni Instagram paziņojuši oar mammas aiziešanu: “Ar skumjām paziņojam, ka mūsu mīlošā māte ir aizgājusi mūžībā”. Ģimenes paziņojumā teikts, ka aktrise sirgusi ar vēzi, taču nav norādīts, kāds vēža forma viņai bija. Tas ticis atklāts pa...

#14 Kopā uz vienotu rezultātu!
Kas ir starpinstitūciju un sektoru sadarbība un kāds no tās labums darbā ar jaunatni? Par to šajā podkāsta/raidieraksta #jaunamBŪT epizodē jeb “Kopā uz vienotu rezultātu!“. Sarunājas Solvita Vigule, Jūrmalas Bērnu un jauniešu interešu centra Jaunatnes ...


Komentāri