lv
OWvlIaL0bUoxKrM36oFT4BO83Vsr9nwreHkDUZdB
510560

Kā Putins cīnās ar dēmoniem?

Kā Putins cīnās ar dēmoniem?

Tas, ka Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam ir dažādas dīvainības, jau publicēts neskaitāmas reizes. Šobrīd runā, ka viņš ir apsēsts ar dažādiem rituāliem. Žurnālists Oļegs Kašins presei pastāstījis par Putina apsēstību ar maģiju.

Lai saglabātu savu varu, Putins pēdējā laikā pievērsies visai neparastām lietām, piemēram, maģijai, domu lasīšanai un pat ziedošanas rituāliem, raksta portāls Daily Star.

Līdz ar fiziskās un garīgās veselības pasliktināšanos, Putins vērsies pie ekstrasensiem un pat upurējis suņus un ērgli. Tāpat žurnālists apgalvo, ka Krievijas prezidents piekopjot tradīciju doties brieža ragu asiņu vannās un reiz pat vērsies pie "Sibīrijas šamaņa", lai izdzītu dēmonus.

Putina interesi par paranormālām lietām veicinājis kāds KGB aģents, apgalvo Kašins.

Jānim Šipkēvicam februārī gaidāmi solokoncerti

Mūziķis Jānis Šipkēvics izziņojis sava soloprojekta “Shipsea” koncertus “Siltā gaismā”, kas nākamā gada 14. un 15. februārī izskanēs Latvijas Nacionālajā teātrī.

Koncertprogrammā “Siltā gaismā” Jānis Šipkēvics apvienojis dziesmas, kas, viņaprāt, atspogu...

Sārts: Krievija pie mums veiksmīgi realizējusi refleksīvās kontroles operāciju
“Mans viedoklis par “TV Doždj” epopeju. Šī situācija ir Krievijas veiksmīgi realizēta refleksīvās kontroles operācija,” tviterī trešdien norādījis NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts.
Globālā sasilšana: SOK atliek 2030. gada ziemas olimpisko spēļu vēlēšanas
Klimata pārmaiņu dēļ Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) uz laiku pārceļ 2030.gada ziemas olimpisko spēļu mājvietas vēlēšanas.


Komentāri