lv
ErNASegENoQWQ30LFSi13LkenMkEv9YttUuRJNzh
510559

Jānim Šipkēvicam februārī gaidāmi solokoncerti

Jānim Šipkēvicam februārī gaidāmi solokoncerti

Mūziķis Jānis Šipkēvics izziņojis sava soloprojekta “Shipsea” koncertus “Siltā gaismā”, kas nākamā gada 14. un 15. februārī izskanēs Latvijas Nacionālajā teātrī.

Koncertprogrammā “Siltā gaismā” Jānis Šipkēvics apvienojis dziesmas, kas, viņaprāt, atspoguļo mīlestības temperatūras plašo diapazonu – no Raiņa “Meitenes ar ledus acīm” līdz karstai kvēlei.

Jaunā lasījumā stīgu kvarteta, klavieru un balsu salikumā izskanēs būtiskākās lappuses no Shipsea daiļrades – “Taviem ceļiem”, “Mežaparks”, kā arī jaunākā albuma “Apgaismo mani” dziesmas “Tavi viļņi”, “Pie upes”, “Dunka” un “Siltā gaismā”.

Programmā ietvertas arī skaistākās melodijas, ko savulaik radījuši Imants Kalniņš, Keita Buša, Pīters Geibriels.

Biļetes uz koncertiem pieejamas “Biļešu paradīzes” un Latvijas Nacionālā teātra kasēs.

Šodien arī tiek izdota dziesmas “Taviem ceļiem” video versija no šī gada augusta beigās notikušajiem trīs Jāņa Šipkēvica jubilejas koncertiem “Shipsea. Apgaimo mani”.

Sārts: Krievija pie mums veiksmīgi realizējusi refleksīvās kontroles operāciju
“Mans viedoklis par “TV Doždj” epopeju. Šī situācija ir Krievijas veiksmīgi realizēta refleksīvās kontroles operācija,” tviterī trešdien norādījis NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts.
Globālā sasilšana: SOK atliek 2030. gada ziemas olimpisko spēļu vēlēšanas
Klimata pārmaiņu dēļ Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) uz laiku pārceļ 2030.gada ziemas olimpisko spēļu mājvietas vēlēšanas.
Irklis: deputātiem jāizlemj, vai ļaut Valsts kontrolei revidēt Saeimas tēriņus
Valsts kontrolieris Rolands Irklis neredz iemeslus nerevidēt Saeimas tēriņus, bet šādu lēmumu var pieņemt tikai deputāti, jo patlaban Valsts kontrolei šāda revīzija ir liegta.


Komentāri