lv
jCi3vdbviahFRSMyO2gZxYiuOCKH1o7vaAIRR0Wv
508098

OSSOV matraču pasaule

OSSOV matraču pasaule
Pilnvērtīga miega loma mūsu pašsajūtai, veselībai, dzīves kvalitātei, darba spējām ir nenovērtējama. Līdzvērtīgi kā veselīgs uzturs, fiziskas aktivitātes un pozitīvas emocijas, kvalitatīvs nakts miegs ir arkārtīgi nozīmīgs vitalitātes un veselības faktors. Došanās naktsmierā mums šķiet tik ierasts un pašsaprotams process, ka bieži vien pat neiedomājamies, cik ļoti liela nozīme ir pareizi iekārtotai guļvietai. Straujajā mūsdienu dzīves ritmā, kad miegam varam atvēlēt nepietiekošu stundu daudzumu, piemērota ergonomiska un anatomiski komfortabla matrača izvēle ļauj mūsu organismam pilnvērīgi atslābināties, atpūsties un pamosties ar atjaunotiem spēkiem. Savam ķermenim piemērota matrača izvēle spēj ne tikai nodrošināt pilnvērtīgu atpūtu, bet arī mazināt un atvieglināt dažādu slimību, tādu kā skolioze, disku trūce, reimatisms, artrīts, u.c, izraisītu diskomfortu, kā arī veikt profilaktisku efektu.
Romantiskie krāpnieki: Iekrītot mīlestības lamatās, var zaudēt pat 50 tūkstošus eiro
Ik mēnesi policijā vēršas 2–4 cilvēki, kurus apkrāpuši tā saucamie romantiskie krāpnieki. Naudas summas, kas tiek izkrāptas, svārstās no dažiem simtiem un tūkstošiem līdz pat 50 tūkstošiem eiro. Šāda veida krāpšanas notiek interneta vidē un par sava "d...
Argentīnas viceprezidente Kiršnere notiesāta par korupciju, viņai aizliegts kandidēt uz valsts amatiem
Tiesa Argentīnā otrdien piesprieda valsts viceprezidentei Kristīnai Kiršnerei sešu gadu cietumsodu par korupciju, kā arī aizliedza viņai turpmāk kandidēt uz valsts amatiem.
Kijiva: Baltkrievu karavīri negrib karot ar Ukrainu, vairojas neapmierinātība
Baltkrievijas karavīri ir neapmierināti ar militāri politiskās vadības darbību, saglabājoties draudiem, ka valsts var tikt ievilkta karā ar Ukrainu, teikts Ukrainas armijas ģenerālštāba rīta ziņojumā.


Komentāri