lv
SIzsUApKWMTna87LKNOTIEAJjZuwtPRJM8sJN20n
508053

Romantiskie krāpnieki: Iekrītot mīlestības lamatās, var zaudēt pat 50 tūkstošus eiro

Romantiskie krāpnieki: Iekrītot mīlestības lamatās, var zaudēt pat 50 tūkstošus eiro
Ik mēnesi policijā vēršas 2–4 cilvēki, kurus apkrāpuši tā saucamie romantiskie krāpnieki. Naudas summas, kas tiek izkrāptas, svārstās no dažiem simtiem un tūkstošiem līdz pat 50 tūkstošiem eiro. Šāda veida krāpšanas notiek interneta vidē un par sava "donžuāna" godīgumu vajadzētu pārliecināties, piemēram, pārbaudot viņa foto internetā, Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" ieteica Valsts policijas Prevencijas vadības nodaļas vadītājs Andis Rinkevics.
Argentīnas viceprezidente Kiršnere notiesāta par korupciju, viņai aizliegts kandidēt uz valsts amatiem
Tiesa Argentīnā otrdien piesprieda valsts viceprezidentei Kristīnai Kiršnerei sešu gadu cietumsodu par korupciju, kā arī aizliedza viņai turpmāk kandidēt uz valsts amatiem.
Kijiva: Baltkrievu karavīri negrib karot ar Ukrainu, vairojas neapmierinātība
Baltkrievijas karavīri ir neapmierināti ar militāri politiskās vadības darbību, saglabājoties draudiem, ka valsts var tikt ievilkta karā ar Ukrainu, teikts Ukrainas armijas ģenerālštāba rīta ziņojumā.
Latviešu duelis! Bļugers pret Merzļikinu gūst pirmos vārtos sezonā (+VIDEO)

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) divu latviešu komandu duelī Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas “Penguins” ar 4:1 pārspēja Kolumbusas “Blue Jackets” ar Elvi Merzļikinu ierindā.

Teicams mačs padevās Bļugeram, kurš parādīja savu daudzpus...



Komentāri