lv
ul5H9ZEj6vzo6cVnz9OOpPrXdXUsgH7QCsR8F23J
495607

Pie 85 km/h Liepājas centrā vēl uzdriftoja... Kurzemes sānslīdētāji maksās sodu

Pie 85 km/h Liepājas centrā vēl uzdriftoja... Kurzemes sānslīdētāji maksās sodu

Aizvadītās nedēļas nogalē Kurzemes reģionā Valsts policija (VP) par agresīvu braukšanu apturējusi deviņus transportlīdzekļu vadītājus, vēsta izdevums "Kurzemes Vārds". Savukārt ar apzinātu sānslīdes radīšanu, ko likums liedz darīt vietās, kur notiek satiksme, Liepājā izcēlušies četri braucēji.

Sen nepārsteidz fakts, ka no dižošanās uz ziemas ceļiem nespēj atturēties ”BMW” vadītāji. 3. un 4.decembrī Liepājā apturētas trīs šīs markas automašīnas, kurām piebiedrojie viens ”Volvo XC90”. To vadītāji radīja apzinātu sānslīdi, divos gadījumos pārkāpums fiksēts stāvlaukumos.

Pret vienu no automašīnas ”BMW” vadītājiem uzsākti četri administratīvo pārkāpumu procesi, vēsta VP pārstāve Madara Šeršņova. Vīrietis Liepājā, Brīvības ielā, kur atļauts pārvietoties ar ātrumu 50 kilometri stundā, pie sasniegtajiem 85 kilometriem stundā vēl uzdriftoja.

VP amatpersonas apgriezās braukšanai pretējā virzienā un devās apturēt transportlīdzekli, taču līdz tam bembists sev ievāca vēl divus administratīvus pārkāpumus – šķērsoja krustojumu pie luksofora sarkanās gaismas un vēlreiz radīja apzinātu sānslīdi krustojumā ar Cukura ielu.

Cits automašīnas ”BMW” vadītājs Zvejnieku alejā laikam gribēja apslēpt drifta manevrus, jo pārvietojās bez iedegtām gaismām.

Par driftu neatļautās vietās Ventspilī apturēti trīs transportlīdzekļi, viena vadītājs bijis bez tiesībām, bet Kuldīgā – divi.

VP pret visiem transportlīdzekļu vadītājiem ir uzsākti administratīvo pārkāpumu procesi par agresīvu braukšanu. Par tādām izdarībām piemēro naudas sodu no 70 līdz 280 eiro.

Likumsargi atgādina, ka nepamatots risks, autovadītāju prasmju pārvērtēšana, nepārdomāti un pārgalvīgi manevri un ātrums – tie ir iemesli, kas var novest pie smagām vai pat letālām sekām, un aicina nebūt pārgalvīgiem, ievērot savstarpējo cieņu un sapratni uz ceļa, un neapdraudēt kā sevi, tā arī apkārtējos.

Saakašvili ieslodzījumā esot saindējies ar smagajiem metāliem un var nomirt

Bijušais Gruzijas prezidents Mihails Saakašvili ieslodzījumā saindējies ar smagajiem metāliem un var nomirt, ja nesaņems pienācīgu ārstēšanu, teikts Saakašvili juristu pirmdien publiskotajā mediķu ziņojumā.

54 gadus vecais Saakašvili pagājušajā gadā pēc...

LĀB aicina virzīt grozījumus par elektronisko smēķēšanas ierīču izplatīšanu

Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) un ārstu profesionālās asociācijas aicina jaunievēlētās Saeimas Sociālo un darba lietu komisiju veikt nepieciešamos precizējumus un virzīt pieņemšanai trešajā lasījumā jau 13.Saeimā otrajā lasījumā apstiprinātos grozījumus...

Mājokļu tirgus: pircēji cer uz cenu kritumu, bet - vai pamatoti?

Pēdējo mēnešu laikā mājokļu tirgus salīdzinoši īsā termiņā piedzīvojis turbulenci gan piedāvājuma un pieprasījuma kontekstā, gan arī tirgū piedāvāto īpašumu cenu svārstībās.

Nekustamo īpašumu kompānija “Latio” ik mēnesi “Mājokļu pircēju pārliecības inde...



Komentāri