lv
ZAm2zoqGlpfW6ekc3AI2jsT2fLndRHS2FBNXNywG
494395

Jūrmalas pašvaldība aicina pieteikt projektus līdzfinansējuma saņemšanai

Jūrmalas pašvaldība aicina pieteikt projektus līdzfinansējuma saņemšanai

Jūrmalas pilsētas pašvaldība aicina biedrības, nodibinājumus un reliģiskas organizācijas pieteikties pašvaldības līdzfinansējumam projektu īstenošanai dažādās jomās, informē pašvaldība. Tiks atbalstīti projekti publiski pieejamu teritoriju labiekārtošanai, sabiedrības integrācijas veicināšanai, sabiedrības iesaistei vides pasākumu īstenošanā un vides aizsardzības sekmēšanai, kā arī kultūras un mākslas attīstības veicināšanai.

Līdzfinansējums 2023.gadā tiks piešķirts konkursa veidā un var tikt iegūts četrās dažādās kategorijās.

Maksimālais Jūrmalas pašvaldības līdzfinansējums vienam projektam ir 90% no projekta īstenošanai paredzētā finansējuma kopsummas. Projekti tiks vērtēti atsevišķi katrā kategorijā.

Projekta iesniedzējs var būt Latvijā reģistrēta biedrība, nodibinājums vai reliģiska organizācija, un iesniedzējam ir tiesības projektu īstenot partnerībā. Projekta īstenošanas vietai ir jābūt Jūrmalas teritorijai, faktiskajiem labuma guvējiem ir jābūt Jūrmalas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem.

Projekta pieteicējs var iesniegt ne vairāk kā vienu pieteikumu kādā no kategorijām un kopsummā ne vairāk kā vienu pieteikumu katrā no konkursa kārtām.

Projektu pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2023.gada 1.februāris, īstenošanas periods - līdz 12 mēnešiem, skaitot no vienošanās noslēgšanas par projekta īstenošanu.

Paralimpisko čempionu ratiņtenisā notiesā par seksuālu uzmākšanos nepilngadīgam

Francijas tiesa pirmdien par seksuālu uzmākšanos nepilngadīgai personai, kas jaunāka par 15 gadiem, piesprieda nosacītu sešu mēnešu cietumsodu divkārtējam paralimpiskajam čempionam francūzim Nikolā Peiferam.

Tiesneši tenisista dzimtajā pilsētā Sargeminā...

Noticis lidrobota uzbrukums Kurskas kara lidlaukam

Naktī uz otrdienu nezināms lidrobots uzbrucis Krievijas kara lidlaukam Kurskā, no kura paceļas lidmašīnas, kas bombardē Ukrainu.

Kā ziņo Kurskas apgabala gubernators Romans Starovoits, uzbrukuma rezultātā aizdedzies naftas rezervuārs.

Ugunsgrēks esot li...

Slaktiņā Kongo DR nogalināti aptuveni 300 cilvēku, atkāj ministrs
Kongo Demokrātiskās Republikas (Kongo DR) austrumos nemiernieku grupējuma M23 uzbrukumā Kišišes ciematam pagājušajā nedēļā nogalināti "aptuveni 300 cilvēku", pirmdien pavēstīja rūpniecības ministrs Žiljēns Paluku.


Komentāri