lv
d2g9Su1JSIOU3GsxiFtCcJjGlGmzSTckDupLwxvA
494394

Paralimpisko čempionu ratiņtenisā notiesā par seksuālu uzmākšanos nepilngadīgam

Paralimpisko čempionu ratiņtenisā notiesā par seksuālu uzmākšanos nepilngadīgam

Francijas tiesa pirmdien par seksuālu uzmākšanos nepilngadīgai personai, kas jaunāka par 15 gadiem, piesprieda nosacītu sešu mēnešu cietumsodu divkārtējam paralimpiskajam čempionam francūzim Nikolā Peiferam.

Tiesneši tenisista dzimtajā pilsētā Sargeminā Francijas ziemeļaustrumos ievēroja prokuroru ieteikumu un pārkvalificēja sākotnējo apsūdzību par "seksuāla rakstura priekšlikumu nepilngadīgai personai, kas jaunāka par 15 gadiem elektroniski" uz "seksuālu uzmākšanos".

"Esmu satriekts par šo lēmumu. Mēs gatavojamies to pārsūdzēt," ziņu aģentūrai AFP sacīja Peifera advokāts Martials Ganjē.

"Es neredzu, kur ir bijusi uzmākšanās, izņemot uzskatu, ka uzmākšanās ir tad, ja kādam nosūtāt ziņas un tās vairs nesūtāt, kad jums tiek lūgts, lai to nedarāt," saka advokāts. "Man tas ir smags likuma sagrozījums."

Oktobra tiesas prāvas laikā Ganjē noliedza noziedzīga nodarījuma esamību, vienlaikus atzīstot, ka viņa klients laikā no 2016. līdz 2018.gadam ir apmainījies ar ziņām ar cietušo.

32 gadus vecais Peifers kopā ar pārinieku Stefanu Udē 2016.gada Riodežaneiro paralimpiskajās spēlēs uzvarēja ratiņtenisa dubultspēļu turnīrā un savu panākumu atkārtoja 2020.gadā Tokijā.

Noticis lidrobota uzbrukums Kurskas kara lidlaukam

Naktī uz otrdienu nezināms lidrobots uzbrucis Krievijas kara lidlaukam Kurskā, no kura paceļas lidmašīnas, kas bombardē Ukrainu.

Kā ziņo Kurskas apgabala gubernators Romans Starovoits, uzbrukuma rezultātā aizdedzies naftas rezervuārs.

Ugunsgrēks esot li...

Slaktiņā Kongo DR nogalināti aptuveni 300 cilvēku, atkāj ministrs
Kongo Demokrātiskās Republikas (Kongo DR) austrumos nemiernieku grupējuma M23 uzbrukumā Kišišes ciematam pagājušajā nedēļā nogalināti "aptuveni 300 cilvēku", pirmdien pavēstīja rūpniecības ministrs Žiljēns Paluku.
Krievu rulete, spiegu 'gadžeti', ziņotājs no spa. Kā igauņu uzņēmējs gadiem izspiegoja sievu
Igaunijas pilsonis Ilmars Kēks safabricēja pats savu "slepkavību", tajā vainojot sievu. Rezultātā gan viņš pats tika saukts pie atbildības par sievas vajāšanu un izspiegošanu vairāku gadu garumā, raksta kaimiņvalsts izdevums "Eesti Päevaleht"....


Komentāri