lv
k41r7lNeuVB68nmpZAZ5Oa5wPveofdpQBbf2a299
493758

ASV slepeni modificēja HIMARS; Kanāda izmeklē savu ražojumu izmantošanu Irānas bezpilota lidaparātos

ASV slepeni modificēja HIMARS; Kanāda izmeklē savu ražojumu izmantošanu Irānas bezpilota lidaparātos
ASV slepeni modificēja Ukrainai nodotās HIMARS (Augstas mobilitātes artilērijas raķešu sistēmas), lai Ukrainas Bruņotie spēki nevarētu tās izmantot tāla darbības rādiusa raķešu palaišanai uz Krieviju, informēja ASV laikraksts "The Wall Street Journal" (WSJ). Savukārt Kanādas premjers Džastins Trudo paziņojis, ka Kanādas varasiestādes izmeklē, kā Kanādā ražotas detaļas nonākušas Irānas bezpilota lidaparātos, ko Krievija izmanto uzbrukumos Ukrainai.
«Latgales prozas lasījumi» aicinās patverties literatūrā dzelzceļa stacijā «Rēzekne II»
Šī nedēļa ir starptautiskā literatūras festivāla "Prozas lasījumi" norises laiks, kurā ceturtdien, 8. decembrī, pulksten 20.30 klātienē un tiešraidē varēs piedzīvot arī konkursa "Latgolys prozys skaitejumi 2022" (Latgales prozas lasījumi) noslēguma pas...
Kultūrtelpā «M/Darbnīca» uzstāsies meksikāņu džeza mūziķe Fuensanta Mendeza
Kultūrtelpā "M/Darbnīca" 11. decembrī uzstāsies meksikāņu dziedātāja, kontrabasiste un komponiste Fuensanta Mendeza, informēja organizatori.
VID veicis kratīšanas kādā pārtikas produktu ražošanas un tirdzniecības uzņēmumā saistībā ar «aplokšņu algām»
Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policija veikusi deviņas kratīšanas kādā pārtikas produktu ražošanas un vairumtirdzniecības uzņēmumā saistībā ar tā dēvēto aplokšņu algu izmaksu, informēja VID.


Komentāri