lv
BpHDijdI2r9hQHVGN7wxIrw3Svw66j9TBz0UbxI2
487726

Gaida idejas par Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanu

Gaida idejas par Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanu

Līdz 7. decembrim iespējams iesniegt idejas konkursā par Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanu, informēja "Pilsēta cilvēkiem" valdes loceklis Rūdolfs Golubovs.

Konkursu rīko radošo sacensību platforma "Tandeems" sadarbībā ar biedrību "Pilsēta cilvēkiem".

Konkursa mērķis ir vērst uzmanību par draudzīgākas pilsētvides izveidi gājējiem, velobraucējiem un citiem mazaizsargātajiem satiksmes dalībniekiem, kā arī veicināt patīkamu vidi mazajam biznesam Brīvības ielā.

Rezultātā tiks ģenerētas idejas, ko pašvaldība varētu izmantot, veicot Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanu.

Lai piedalītos konkursā, dalībniekiem jāiesniedz vismaz viena kolāža un aprakstošs teksts, kas paskaidro ideju un tās funkcionālo pamatotību. Pilni konkursa darba materiāli, apraksts un uzdevums tiks publicēti, sākoties konkursam.

Iesniegtās idejas vērtēs gan žūrija, gan arī publisks balsojums, kas norisināsies 8.decembra. Trīs labākie darbi saņems balvu 100 eiro apmērā.

Drošības dienests nosūtījis NEPLP informāciju saistībā ar 'TV Rain'
Valsts drošības dienests (VDD) ir nosūtījis Nacionālajai elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei (NEPLP) dienesta rīcībā esošo informāciju un vērtējumu saistībā ar ar Krievijas neatkarīgo TV programmu "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain"), apliecināja die...
Bērnības našķis toreiz un tagad - austiņa

Lai nu ko, bet austiņas var pagatavot vienā mirklī, turklāt, ir vajadzīgas tikai divas sastāvdaļas - kārtainā mīkla un cukurs. Kārtaino mīklu var nopirkt jebkurā pārtikas veikalā un cukurs, cerams, ir katrā mājā.

Nepieciešams

Kārtainā mīkla

Cukurs

Pagat...

Drošības dienests nosūtījis NEPLP informāciju saistībā ar TV Rain

Valsts drošības dienests (VDD) ir nosūtījis Nacionālajai elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomei (NEPLP) dienesta rīcībā esošo informāciju un vērtējumu saistībā ar ar Krievijas neatkarīgo TV programmu "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain"), aģentūrai LETA aplie...



Komentāri