lv
zIaJxxAeZPolFThjZ8mYdftdCxWRh44pJdNMsuZc
485226

Katra nots ir jaudas pilna. Komponistam Raimondam Tigulam – 50

Katra nots ir jaudas pilna. Komponistam Raimondam Tigulam – 50
5. decembrī 50 gadu dzimšanas diena latviešu mūziķim, ambientās, elektroniskās un kormūzikas komponistam Raimondam Tigulam. Nedēļas nogalē komponista mūzika izskanēja divos koncertos Rīgā un Tigula jaunības pilsētā Ventspilī. Pats komponists pauž gandarījumu par iespēju apkopot paveikto un dēvē to kā visu gadu rezumē.
Horvāti 11 metru sitienos pieveic Japānu, spēlēs Pasaules kausa ceturtdaļfinālā. Spilgtākie mirkļi
Horvātijas valstsvienība pirmdien Pasaules kausa finālturnīrā pirmajā izslēgšanas kārtā pamatlaikā un pagarinājumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Japānu, bet uzvaru ar 3:1 nodrošināja pēcspēles 11 metru sitienos, garantējot komandai dalību ceturtdaļfinālā.
Boikotēt vai ne. Vai Krieviju nepametušie Rietumu zīmoli «tur pie dzīvības» agresora ekonomiku?
Lai arī daudzas ārvalstu kompānijas Krievijas tirgu pametušas, kopš tā sāka karu Ukrainā, ne mazāk ir tādu, kas turpina arī strādāt. Krievijā darbību turpina izteikti daudz Francijas uzņēmumu. Aizvien strādā citi zīmoli un veikali Krievijā. Bet vai sta...
Ukraina ar droniem sarīkojusi uzbrukumus Krievijas kara lidlaukiem
Krievijā, Engelsas gaisa spēku bāzē Saratovas apgabalā, pēc lidrobota uzbrukuma pirmdien noticis sprādziens, ziņo krievu mediji. Līdzīgs sprādziens noticis arī kara lidlaukā pie Rjazaņas.


Komentāri