lv
NsianeDLTQBw9l1rSRTYSsPJ3aN4yzY5l9WVp1bB
485224

Boikotēt vai ne. Vai Krieviju nepametušie Rietumu zīmoli «tur pie dzīvības» agresora ekonomiku?

Boikotēt vai ne. Vai Krieviju nepametušie Rietumu zīmoli «tur pie dzīvības» agresora ekonomiku?
Lai arī daudzas ārvalstu kompānijas Krievijas tirgu pametušas, kopš tā sāka karu Ukrainā, ne mazāk ir tādu, kas turpina arī strādāt. Krievijā darbību turpina izteikti daudz Francijas uzņēmumu. Aizvien strādā citi zīmoli un veikali Krievijā. Bet vai starp šiem ir arī Latvijas uzņēmumi? Tagad Krievijā plaši praktizē preču zīmju zagšanu, tikmēr valsts ekonomikas sagrūšana atgādina kūdras degšanu. LTV raidījums "Aizliegtais paņēmiens" turpināja pētīt, kāda Krievijā ir dzīve sankciju cilpā.
Ukraina ar droniem sarīkojusi uzbrukumus Krievijas kara lidlaukiem
Krievijā, Engelsas gaisa spēku bāzē Saratovas apgabalā, pēc lidrobota uzbrukuma pirmdien noticis sprādziens, ziņo krievu mediji. Līdzīgs sprādziens noticis arī kara lidlaukā pie Rjazaņas.
Trīs dienās Latvijā reģistrēti 719 Covid-19 gadījumi; 1 mirušais

Pēdējo trīs dienu laikā Latvijā kopumā reģistrēti 719 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par viena ar šo vīrusu inficēta pacienta nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

3.decembrī izziņoto...

Politologs: NA izvirzītie ministru amatu kandidāti neizraisa nekādu pārsteigumu

Nacionālās apvienības (NA) izvirzītie ministru amatu kandidāti darbam jaunajā valdībā neizraisa nekādu pārsteigumu, aģentūrai LETA sacīja Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātes profesors, politologs Juris Rozenvalds.

NA pirmdien valdes s...



Komentāri