lv
PdeA2QKL53SddHw5f63ghAvaGPBIgjLiAbJFnyUb
482854

S04E181: Jānis Vanags

S04E181: Jānis Vanags
Ikviens no mums ir piedzīvojis lielākas vai mazākas krīzes, kas skar mūs personiski vai valstiskā līmenī. No katras šādas ārkārtas situācijas var kaut ko mācīties, lai nākamajā reizē mēs būtu gatavi rīkoties daudz gudrāk. Piemēram, sagatavot rīcības plānu. Vai sevi var sagatavot krīzei? Vai krīzes menedžments ir kas tāds, ko var iemācīties? Atbildes uz šiem jautājumiem noskaidro sarunā ar DIENA PĒC I MEDIJI autoru Kristapu Pētersonu un krīzes vadības ekspertu Jāni Vanagu.30.11.2022. epizode.
#7 'eXi': punktu rēķināšana, spiediens no malas un spēlētāju līgumu nianses
Piedāvājam sporta sarunu šova “eXi” ceturtās sezonas septīto epizodi, kurā bijušie sportisti Kaspars Gorkšs, Jānis Blūms un Oļegs Sorokins tiekas iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole Rīga", lai dalītos stāstos par savu pieredzi dažādās arī šodien ...
Vācijas politiķi kritizē Makrona ierosinājumu par 'drošības garantijām' Krievijai
Vācijas politiķi, kas pārstāv valdošās koalīcijas partijas - sociāldemokrātus (SPD), zaļos un liberālo Brīvo demokrātu partiju (FDP) -, noraidījuši Francijas prezidenta Emanuela Makrona kārtējos priekšlikumus par nākotnes Eiropas drošības arhitektūru.
Pilsoniskās līdzdalības problēmas karikatūrās: Aktīvistu pieredze
Pilsoniskās līdzdalības un iedzīvotāju iesaistīšanas jomā Latvijā aizvien pastāv problēmas, uz kurām domnīca "Providus" piedāvā paskatīties arī caur karikatūrām.


Komentāri