lv
dEJhHro0EDIsfhNOaxiEeGz4b5jIfNIItEYHJTDo
482853

#7 'eXi': punktu rēķināšana, spiediens no malas un spēlētāju līgumu nianses

#7 'eXi': punktu rēķināšana, spiediens no malas un spēlētāju līgumu nianses
Piedāvājam sporta sarunu šova “eXi” ceturtās sezonas septīto epizodi, kurā bijušie sportisti Kaspars Gorkšs, Jānis Blūms un Oļegs Sorokins tiekas iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole Rīga", lai dalītos stāstos par savu pieredzi dažādās arī šodien aktuālās sporta tēmās.02.12.2022. epizode.
Vācijas politiķi kritizē Makrona ierosinājumu par 'drošības garantijām' Krievijai
Vācijas politiķi, kas pārstāv valdošās koalīcijas partijas - sociāldemokrātus (SPD), zaļos un liberālo Brīvo demokrātu partiju (FDP) -, noraidījuši Francijas prezidenta Emanuela Makrona kārtējos priekšlikumus par nākotnes Eiropas drošības arhitektūru.
Pilsoniskās līdzdalības problēmas karikatūrās: Aktīvistu pieredze
Pilsoniskās līdzdalības un iedzīvotāju iesaistīšanas jomā Latvijā aizvien pastāv problēmas, uz kurām domnīca "Providus" piedāvā paskatīties arī caur karikatūrām.
«Gan reanimācijas aprīkojums, gan atombumba ir dzimusi kāda cilvēka galvā» – Sanita Osipova par apziņas, vārda un jaunrades brīvību
Mēs bieži jautājam: "Kas lācītim vēderā?", lai saprastu, kur slēpjas būtība. Protams, ir svarīgi noskaidrot – "kas ir vēderā", taču daudzkārt būtiskāk ir saprast, "kas darās galvā". Tieši tas, kas noris galvā jeb apziņā, padara katru no mums par vienre...


Komentāri