lv
0qSbt6bcoVaUhbomkDVGDSkrWXV1Cq2hxSUIyVqF
481060

Kā viņa to panāk!? Kardašjanai Vests maksās KOSMISKUS alimentus

Kā viņa to panāk!? Kardašjanai Vests maksās KOSMISKUS alimentus

Jau 2022. gada martā bija zināms, ka realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un repera Kanje Vesta laulība ir oficiāli šķirta. Tomēr pāris ilgstoši nespēja vienoties jautājumos par bērniem. Pagājušajā nedēļā beidzot ir nokārtoti pēdējie dokumenti.

Beidzot bijušie mīlnieki, kas kopā laulībā nodzīvoja 7 gadus, savā starpā ir sadalījuši visu, kas tiem bija kopīgs. Tai skaitā arī aizbildniecību, kas prasīja visilgāko laiku, jo pāris nebija vienisprātis pie kura no vacākiem paliks bērni.

Ar tiesas starpniecību Kardašjana un Vests nolēma, ka abiem pienāksies vienādas aizbildniecības iespējas pār četriem kopīgajiem bērniem. Lai gan aizbildniecību pār bērniem vienādās daļās uzņemsies abi vecāki, tomēr reperis savai bijušajai sievai katru mēnesi izmaksās uzturlīdzekļus 200 000 ASV dolāru vērtībā, jo bērni lielāko daļu sava laika pavadīs ar māti Ņujorkā, vēsta Reuters.

Kima pēc septiņiem it kā ideāliem, vismaz no malas skatoties, laulības gadiem iesniedza šķiršanās pieteikumu 2021. gada februārī. 2022. gada martā officiāli tika šķirta abu laulība.

Angļu uzbrucējs Stērlings steidzami atgriezies mājās. Kas noticis?

Anglijas futbola izlases uzbrucējs Rahīms Stērlings ģimenes apstākļu dēļ atstājis valstsvienību un atgriezies Lielbritānijā.

Pēc ielaušanās futbolista mājās Stērlings devies apraudzīt savu ģimeni. Iebrukuma brīdī futbolista mājās bija viņa sieva un trīs...

ISW: Kijivas uzsāktā pretuzbrukumu virkne turpināsies arī ziemā; ASV apgalvojumi ir kļūdaini
Kijiva, pretēji ASV apgalvojumiem, ir norādījusi, ka Ukrainas spēki ziemas laikā plāno turpināt pretofensīvas operācijas, lai nostiprinātu savus nesenos panākumus kaujas laukā un neļautu Krievijas spēkiem atgūt savas pozīcijas, vēsta ASV bāzētā domnīca...
Dronu uzbrukumā aviobāzei Krievijā bojāti Tu-95 bumbvedēji
Krievijas Saratovas apgabala Engelsas aviobāzē, kur aizvadītajā naktī nogranduši sprādzieni, droni bojājuši divus stratēģisko bumbvedējus Tu-95, atsaucoties uz Krievijas medijiem un "Telegram" kanāliem, vēsta aģentūra UNIAN.


Komentāri