lv
raRPKNy7YQuQcNdK0GB3aFU8rxN7GD1MxsJyIZew
481058

Angļu uzbrucējs Stērlings steidzami atgriezies mājās. Kas noticis?

Angļu uzbrucējs Stērlings steidzami atgriezies mājās. Kas noticis?

Anglijas futbola izlases uzbrucējs Rahīms Stērlings ģimenes apstākļu dēļ atstājis valstsvienību un atgriezies Lielbritānijā.

Pēc ielaušanās futbolista mājās Stērlings devies apraudzīt savu ģimeni. Iebrukuma brīdī futbolista mājās bija viņa sieva un trīs bērni.

"Mums viņam jādod laiks, lai atrisinātu visas problēmas un būtu kopā ar ģimeni. Šobrīd tas ir pats svarīgākais," teica Anglijas futbola izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits.

Stērlings svētdien nebija pieteikumā Pasaules kausa astotdaļfināla mačā, kurā Anglija ar 3:0 uzveica Senegālu. Apakšgrupā Stērlings piedalījās divās no trim spēlēm, pret Irānu atzīmējoties ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Ceturtdaļfināla maču Anglija aizvadīs sestdien, kad tiksies ar pašreizējo trofejas glabātāju Franciju.

ISW: Kijivas uzsāktā pretuzbrukumu virkne turpināsies arī ziemā; ASV apgalvojumi ir kļūdaini
Kijiva, pretēji ASV apgalvojumiem, ir norādījusi, ka Ukrainas spēki ziemas laikā plāno turpināt pretofensīvas operācijas, lai nostiprinātu savus nesenos panākumus kaujas laukā un neļautu Krievijas spēkiem atgūt savas pozīcijas, vēsta ASV bāzētā domnīca...
Dronu uzbrukumā aviobāzei Krievijā bojāti Tu-95 bumbvedēji
Krievijas Saratovas apgabala Engelsas aviobāzē, kur aizvadītajā naktī nogranduši sprādzieni, droni bojājuši divus stratēģisko bumbvedējus Tu-95, atsaucoties uz Krievijas medijiem un "Telegram" kanāliem, vēsta aģentūra UNIAN.
Bijušajam Talsu novada pašvaldības izpilddirektoram piespriež nosacītu brīvības atņemšanu
Kurzemes rajona tiesa novembra beigās bijušajam Talsu novada pašvaldības izpilddirektoram Aldim Vilsonam piespriedusi nosacītu brīvības atņemšanu par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu.


Komentāri