lv
uJjz4pPkzu5KrqJBqn7BJtxp6H7EQzrPkxzqG4dL
48073

Cūku komikss: Saeimas rēgi

Cūku komikss: Saeimas rēgi
1. novembrī, uz pirmo sēdi sanāca jaunievēlētā 14. Saeima. Nepilnu stundu pēc deputāta zvēresta došanas Nadežda Tretjakova no frakcijas "Stabilitātei!", uzrakstot iesniegumu Saeimas prezidijam, atteicās no deputātes pilnvarām. Savukārt nākamās koalīcijas partneri "Jaunā Vienotība", "Apvienotais saraksts" un Nacionālā apvienība jau parakstījuši sadarbības memorandu un vienojušies par klimata un enerģētikas ministrijas izveidi.
Francijas Nacionālā apvienība ievēl jaunu līderi
Francijas galēji labējā Nacionālā apvienība (RN) par jauno partijas līderi, kam jānomaina Marina Lepēna, ievēlējusi Žordānu Bardellu.
ASV Kongresa vēlēšanās galvenā uzmanība pievērsta iekšpolitikas jautājumiem
ASV otrdien gaidāmas Kongresa vidustermiņa vēlēšanas, kas varētu mainīt ASV politisko vidi. Šīs vēlēšanas ar bažām gaida arī Eiropā un it sevišķi Ukrainā, jo daļa amerikāņu politiķu izteikušies, ka vajadzētu pārskatīt atbalstu Ukrainai.
Pianists Arnis Zandmanis: Klavieres ir pārāk rupjš instruments Baham un baroka mūzikai
"Manuprāt, klavieres tomēr ir pārāk rupjš instruments Baham un vispār baroka mūzikai. Nekādā gadījumā negribu noniecināt klavieres, bet tās vairāk domātas kā koncertinstruments koncertzālēm – mūzikai, kas vērsta uz ārpusi un ir emocionāli ļoti spilgta....


Komentāri