lv
6ukTUws9oVJQmbVvJPl5psni3kGIsiO74H9jhA5X
480460

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši pieci cilvēki

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši pieci cilvēki

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši pieci cilvēki, tostarp divi gājēji, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti kopumā 67 ceļu satiksmes negadījumi, puse no kuriem notikusi Rīgā. Piecās avārijās bijuši arī cietuši, kopumā traumas gūstot piecām personām - četriem cilvēkiem Rīgā un vienam Latgalē.

Divi no cietušajiem bija gājēji.

Vēl vakar Latvijā par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformēti 432 administratīvā pārkāpuma protokoli, tostarp par braukšanu dzērumā sodīti septiņi šoferi, bet 12 saņēmuši sodu par agresīvu braukšanu.

Ukraiņu influenceres mājā iemesta degmaisījuma pudele; sākts kriminālprocess

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par degmaisījuma pudeles iemešanu Rīgā privātmājas teritorijā, kurā dzīvojusi ukraiņu influencere Sofija Stužuka.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā apstiprināja, ka naktī uz 4.decembri policijā saņemta ...

Lielākā daļa P.Stradiņa slimnīcas pacientu pēc aknu pārstādīšanas mirst

No Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā veiktajām 13 aknu transplantācijas operācijām tikai pieci pacienti atguvušies, bet astoņi aizgājuši no šīs dzīves, nenodzīvojot ilgāk par desmit dienām, raksta portāls Delfi.

Minētā statistika esot sli...

Savākti 10 000 parakstu par algu iesaldēšanu deputātiem un ministriem

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" savākti 10 000 parakstu par atalgojuma apmēra iesaldēšanu Valsts prezidentam, ministriem, deputātiem "un citiem tautas kalpiem".

Kā iniciatīvas autore norādīta Nora Freimane, mudinot iesaldēt valsts vadošo ...



Komentāri