lv
fIEAJKqxBgH1mkeejI3YGRAT3XfRWT6fcWbM0auQ
480459

Ukraiņu influenceres mājā iemesta degmaisījuma pudele; sākts kriminālprocess

Ukraiņu influenceres mājā iemesta degmaisījuma pudele; sākts kriminālprocess

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par degmaisījuma pudeles iemešanu Rīgā privātmājas teritorijā, kurā dzīvojusi ukraiņu influencere Sofija Stužuka.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā apstiprināja, ka naktī uz 4.decembri policijā saņemta informācija par gadījumu, kad kādas privātmājas teritorijā iemesta pudele, kurā visdrīzāk atradies degmaisījums.

Par notikušo Valsts policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma panta par mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu.

Patlaban policija izmeklē notikušā apstākļus un to iemeslus, kā arī nodarīto materiālo zaudējumu.

Incidentu sociālajos tīklos apstiprinājusi arī pati Stužuka, kurā norādījusi, ka tikai veiksmīgas sagadīšanās rezultātā laikus novērstas briesmas. Uguni nodzēsis viņas dzīvesbiedrs. Tāpat sieviete norādījusi, ka nav zināms, vai uzbrukuma mērķis bija pabiedēt.

Lielākā daļa P.Stradiņa slimnīcas pacientu pēc aknu pārstādīšanas mirst

No Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā veiktajām 13 aknu transplantācijas operācijām tikai pieci pacienti atguvušies, bet astoņi aizgājuši no šīs dzīves, nenodzīvojot ilgāk par desmit dienām, raksta portāls Delfi.

Minētā statistika esot sli...

Savākti 10 000 parakstu par algu iesaldēšanu deputātiem un ministriem

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" savākti 10 000 parakstu par atalgojuma apmēra iesaldēšanu Valsts prezidentam, ministriem, deputātiem "un citiem tautas kalpiem".

Kā iniciatīvas autore norādīta Nora Freimane, mudinot iesaldēt valsts vadošo ...

Ukraiņu influenceres Sofijas Stužukas mājā Bieriņos mesti Molotova kokteiļi
Nedēļas nogalē ar satraucošām ziņām klajā nāca Rīgā dzīvojošā slavenākā Ukrainas blogere Sofija Stužuka – nakts aizsegā ar degšķidruma kokteiļiem uzbrukts mājai Bieriņos, kur Stužuka dzīvo kopā ar savu līgavaini un trim bērniem.


Komentāri