lv
yo4Kjb3S4bthzTECs60vFm4aeB89wnayqvCub5c1
480378

Latvijas ziedotāji palīdzējuši 104 seksuālās vardarbības noziegumos cietušām sievietēm Ukrainā

Latvijas ziedotāji palīdzējuši 104 seksuālās vardarbības noziegumos cietušām sievietēm Ukrainā
Pateicoties Latvijas ziedotājiem, Ukrainā darbojas apmācīta speciālistu komanda, kas nupat izveidotā centrā sievietēm sniegs rehabilitācijas pakalpojumus, Latvijas Radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" stāstīja centra "Marta" vadītāja Iluta Lāce. Krīžu un konsultāciju centrs "Skalbes" pārstāve Darja Veļičko atzina, ka arī Latvijā bēgļiem no Ukrainas psiholoģiskā palīdzība ir ļoti nepieciešama un mudināja cilvēkus vairāk iesaistīties tās nodrošināšanā.
Ugunsgrēks dzīvojamā mājā Rīgā - izglābti 7 cilvēki, 6 no tiem cietuši

Rīgā svētdienas vakarā ugunsgrēkā dzīvojamā mājā cietuši seši cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Svētdienas vakarā glābēji saņēma izsaukumu uz Altonavas ielu, kur dega dzīvojamā māja.

Notikuma vietā konstatēts, ka ar a...

Dejo ar zvaigzni uzvar Maksims Busels un Liza Manija

4. decembrī noslēdzās TV3 šovs “Dejo ar zvaigzni”, kur par uzvaru un 15 000 eiro sacentās trīs pāri – Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs, Jānis Pētersons un Olena Čerekova, kā arī Maksims Busels un Liza Manija. Skatītāju balsojums par uzvarētājiem pasl...

Krievija ukraiņus sadalījusi 4 grupās, pirmo paredzot fiziski likvidēt

Plānojot visaptverošo iebrukumu Ukrainā, Krievijas puse bija sadalījusi ukraiņus četrās grupās, no kurām pirmajā iekļautos bija paredzēts fiziski likvidēt, liecina Lielbritānijas Karaliskā apvienoto dienestu institūta (RUSI) pētījums.

"Bija konkrēts sa...



Komentāri