lv
MP5hdEl9MbG51fAaM6UVBAV1KhTWDly7D4Dc52Bq
479852

Ugunsgrēks dzīvojamā mājā Rīgā - izglābti 7 cilvēki, 6 no tiem cietuši

Ugunsgrēks dzīvojamā mājā Rīgā - izglābti 7 cilvēki, 6 no tiem cietuši

Rīgā svētdienas vakarā ugunsgrēkā dzīvojamā mājā cietuši seši cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Svētdienas vakarā glābēji saņēma izsaukumu uz Altonavas ielu, kur dega dzīvojamā māja.

Notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu dega divstāvu ēkas otrā stāva dzīvoklis un pastāv izplatīšanās draudi uz pārējo ēkas daļu.

Ugunsdzēsēji ar glābšanas masku palīdzību no ēkas izglāba septiņus cilvēkus, no kuriem seši bija cietuši un nodoti mediķiem.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās astoņi cilvēki.

Pēc pusnakts šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks lokalizēts. Degšanas platība otrajā stāvā bija 50 kvadrātmetri, bet jumts un bēniņi dega 50 kvadrātmetru platībā.

Notikuma vietā strādāja 33 ugunsdzēsēji ar deviņām specializētajām automašīnām.

VUGD svētdien arī saņēma izsaukumu uz Miera ielu Alūksnē, kur dega vienstāva dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg vienstāva dzīvojamā ēka 35 kvadrātmetru platībā, no ēkas pirmā stāva nāk liesmas.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējies viens cilvēks, vēl viens tika izglābts, bet ugunsgrēkā cieta un nodots mediķiem.

Pirmdienas rītā saņemts izsaukums uz Ūdru ielu Daugavpilī, kur deg mājas piebūve, pagrabs, mājas fasāde un garāža 290 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās trīs cilvēki, bet vēl divus evakuēja glābēji.

Patlaban ugunsgrēks ir ierobežots un notikuma vietā turpinās dzēšanas darbi. Ugunsgrēka ierobežošanas un dzēšanas darbus apgrūtina fakts, ka notikuma vietā ir ļoti blīva apbūve.

Dejo ar zvaigzni uzvar Maksims Busels un Liza Manija

4. decembrī noslēdzās TV3 šovs “Dejo ar zvaigzni”, kur par uzvaru un 15 000 eiro sacentās trīs pāri – Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs, Jānis Pētersons un Olena Čerekova, kā arī Maksims Busels un Liza Manija. Skatītāju balsojums par uzvarētājiem pasl...

Krievija ukraiņus sadalījusi 4 grupās, pirmo paredzot fiziski likvidēt

Plānojot visaptverošo iebrukumu Ukrainā, Krievijas puse bija sadalījusi ukraiņus četrās grupās, no kurām pirmajā iekļautos bija paredzēts fiziski likvidēt, liecina Lielbritānijas Karaliskā apvienoto dienestu institūta (RUSI) pētījums.

"Bija konkrēts sa...

Pirmdienas joku deva

Smejies vesels!

###

Katrs vācu santehniķis sapņo par to, lai kaut reizi viņu vienkārši izsauc salabot krānu.

###

Pediatra ieraksts bērna ambulatorajā kartē: «Slikti izrunā vārdus mamma un paps, toties, krītot no krēsla, ļoti skaidri lamājas.»

###

Vīrs m...



Komentāri