lv
EEBxz0OmUVAroqskcadcI4GSet5d3IcZBgsSOtmC
470183

Ziemassvētku tirdziņā Vecrīgā krīzi nejūt

Ziemassvētku tirdziņā Vecrīgā krīzi nejūt
Klātbūtnes prieku Ziemassvētku tirdziņos šogad izbauda gan ražotāji, gan pircēji. Īpaši brīvdienās tirgotājiem atpūtai laika nav gandrīz nemaz. Pircēju straumes plūst un nauda ripo. Vecrīgā krietna daļa pircēju ir tūristi no tuvākām un tālākām zemēm. Tirgotāji vismaz pagaidām pieprasījuma samazināšanos nav novērojuši.
Diasporas amatierteātri pulcējas Birmingemā
Otrajā lielākajā Lielbritānijas pilsētā – Birmingemā – nupat kā norisinājās diasporas amatierteātru festivāls "Starp 5 salām", kur piedalījās 10 amatierteātru pārstāvji no piecām valstīm. Festivālā gan ne tikai spēlēja teātri, bet arī pietika dažādu ci...
Irāna četrām personām izpilda nāvessodu par sadarbību ar Izraēlu

Irāna svētdien izpildīja nāvessodu četriem cilvēkiem, kas apsūdzēti sadarbībā ar Izraēlas izlūkošanas dienestu, liecina Irānas tieslietu sistēmas tīmekļa vietnē "Mizan" publicētā informācija.

"Šorīt tika izpildīts spriedums četriem galvenajiem ar cionis...

RSU izveidota starpdisciplinārā doktora studiju programma Sociālās zinātnes

Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) darbību sāk starpdisciplinārā doktora studiju programma "Sociālās zinātnes", kas atbilst Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) noteiktajam jaunajam doktorantūras modelim, liecina informācija RSU mājaslapā.

Doktora st...



Komentāri