lv
E9fHPGlbQ9U4eDFfh0DRt6llKwnP42AgzwvGK9uJ
465410

Justs Šablinsks: Kā pirksim Ziemassvētku dāvanas šogad?

Justs Šablinsks: Kā pirksim Ziemassvētku dāvanas šogad?
Latvijas dzimšanas dienu esam nosvinējuši un Patriotu nedēļu aizvadījuši, kas nozīmē, ka ne tikai tirgotāji, bet arī iedzīvotāji sākuši gatavoties gada lielākajiem un sirsnīgākajiem svētkiem – Ziemassvētkiem. Dažiem tie asociējas ar ģimenes kopā būšanu, taču citiem, jo īpaši bērniem, vienlīdz svarīgas ir arī dāvanas, tāpēc vēlējāmies noskaidrot, ko Baltijas valstīs dzīvojošie plāno šogad darīt saistībā ar to iegādi.
Svētdienās rītā notiek Rīgas ielu un ietvju uzturēšanas darbi
Rīgā svētdienas rītā pēc sniegputeņa notiek ielu un ietvju uzturēšanas darbi. Ielu un veloceliņu kopšanu sāka pēc pusnakts, savukārt ietvju uzturētāji darbu sāka pulksten 6, portālam "Delfi" pavēstīja Rīgas domes (RD) Komunikācijas pārvalde.
Pasaulslavenais obojists Aleksejs Ogrinčuks: Mākslinieks nevar būt mīļš visiem – jābūt pārliecinošam
"Tā ir milzīga laime - strādāt ar augstākās klases diriģentiem un mūziķiem, un vienlaikus apgūt milzīgu simfonisko pamatrepertāru. Tagad grūti nosaukt skaņdarbu, ko vēl neesmu spēlējis. Šī muzikālā bagāža manī radīja nepieciešamību pēc vēl citas izpaus...
Fjūrijs ar nokautu uzvar Čisoru un aizstāv WBC čempiona jostu

Taisons Fjūrijs sestdien Londonā divu Lielbritānijas bokseru duelī ar tehnisko nokautu uzvarēja Dereku Čisoru un aizstāvēja Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu smagajā svarā.

Ringa tiesnesis cīņu apturēja desmitajā no 12 paredzētajiem raundiem. ...



Komentāri