lv
HYi0MXgMudxCXF1ISM0fE7pitg2k7hsZDxbRphDW
465358

Pasaulslavenais obojists Aleksejs Ogrinčuks: Mākslinieks nevar būt mīļš visiem – jābūt pārliecinošam

Pasaulslavenais obojists Aleksejs Ogrinčuks: Mākslinieks nevar būt mīļš visiem – jābūt pārliecinošam
"Tā ir milzīga laime - strādāt ar augstākās klases diriģentiem un mūziķiem, un vienlaikus apgūt milzīgu simfonisko pamatrepertāru. Tagad grūti nosaukt skaņdarbu, ko vēl neesmu spēlējis. Šī muzikālā bagāža manī radīja nepieciešamību pēc vēl citas izpausmes. Tas iekšējais draivs lauzās uz āru un es teicu – dodiet man iespēju. Ja kaut kas būs ne tā, tad tā būs mana vaina," saka Amsterdamas Karaliskā "Concertgebouw" orķestra oboju grupas koncertmeistars Aleksejs Ogrinčuks, kurš nu jau diriģējis vairāk nekā 20 orķestrus, tostarp ļoti labus un zināmus.
Fjūrijs ar nokautu uzvar Čisoru un aizstāv WBC čempiona jostu

Taisons Fjūrijs sestdien Londonā divu Lielbritānijas bokseru duelī ar tehnisko nokautu uzvarēja Dereku Čisoru un aizstāvēja Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu smagajā svarā.

Ringa tiesnesis cīņu apturēja desmitajā no 12 paredzētajiem raundiem. ...

Zelenskis: Rietumvalstu noteiktie cenas griesti Krievijas naftai ir pārāk augsti

Rietumvalstu noteiktie cenas griesti Krievijas naftai 60 ASV dolāru apmērā par barelu ir pārāk augsti, lai būtiski ietekmētu tās finanses, sestdienas vakarā paziņoja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Tāda cena nozīmē, ka pārāk daudz naudas turpi...

Apsūdz audžutēvu bērna sišanā par sliktu uzvedību un sekmēm

Prokuratūra nosūtījusi tiesai krimināllietu, kurā kāds vīrietis apsūdzēts par cietsirdīgu un vardarbīgu apiešanos ar savu mazgadīgo audžubērnu, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā.

Kā izriet no apsūdzības, laikā no 2018.gada sākuma līdz 2020.gada vidum v...



Komentāri