lv
Tg8NIyF3nKpDrcuttJNYQ5AdZ3VQAP2G1CXpPC3w
446994

Otrās adventes nedēļas nogalē Rīgas apkaimēs notiks koncerti un citas izklaides

Otrās adventes nedēļas nogalē Rīgas apkaimēs notiks koncerti un citas izklaides
Rīga, 3.dec., LETA. Otrās adventes nedēļas nogalē Rīgas apkaimēs notiks koncerti, varēs doties rotaļās un citās izklaidēs, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Rīga, 3.dec., LETA. Otrās adventes nedēļas nogalē Rīgas apkaimēs notiks koncerti, varēs doties rotaļās un citās izklaidēs, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Šodien gaidāms muzikālais uzvedums bērniem "Ziemeļbriedim pa pēdām". Plkst.11 uzvedumu varēs vērot Anniņmuižas parkā, bet plkst.14 tas izskanēs Ēbelmuižas parkā. Katrs tā apmeklētājs būs aicināts doties rotaļās, dejot mūzikas pavadījumā un piedzīvot stāstu par to, kā Ziemeļbriedis kopā ar diviem lāčiem apceļo pasauli.

Pēcpusdienā plkst.15 un 16 Sarkandaugavas kalna parkā Latvijā zināmi mākslinieki apvienosies muzikālā performancē "Ziemassvētku tēja ar Sunny Groove Dixie".

Svētdien, 4.decembrī, pilsētas centrā un apkaimēs izskanēs vairāki Otrās adventes svētku pasākumi. Plkst.12 zvanu ansamblis "Campanella", Andžeja Grauda bungu skolas audzēkņu ansamblis un pūšamo instrumentu kvintets "Ziemassvētku prieks" muzicēs pie Bolderājas mūzikas un mākslas skolas, bet plkst.15 - pie kultūras un atpūtas centra "Imanta".

Vēlāk plkst.14 un plkst.16 tradicionālie adventa ieskaņas koncerti skanēs no Rātsnama balkona, savukārt plkst.15 un plkst.16 populāras Ziemassvētku melodijas izskanēs Ziedoņdārzā.

Daugavpils muzejā atklās fotodokumentālu izstādi par Maskavas totalitāro režīmu noslepkavotajiem ukraiņu tautas upuriem
Rīga, 3.dec., LETA. Šodien plkst.14 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā atklās Ukrainas nacionālās atmiņas institūta (NAI) fotodokumentāli izstādi "Komunisms XX gadsimtā = Rašisms XXI gadsimtā" par Maskavas totalitāro režīmu noslepkavotajiem ...
Partija "Kustība "Par"" kongresā vēlēs jaunu valdi
Rīga, 3.dec., LETA. Politiskās partijas "Kustība "Par!"" biedri šodien plkst.11 Rīgā, Kultūras centrā "Rītausma", pulcēsies partijas kongresā, kurā ievēlēs jauno valdi, aģentūru LETA informēja partijas izpilddirektors Miks Celmiņš.

Rīga, 3.dec....

Aizkraukles kultūras centrā norisināsies latviešu rakstniekam Upītim veltīta konference

Aizkraukles kultūras centrā šodien no plkst.11 līdz 15 norisināsies latviešu rakstniekam Andrejam Upītim veltīta zinātniskā konference "Andrejs Upīts. Atskats un izredzes", informēja Andreja Upīša memoriālais muzejā.

Muzejā norāda, ka 2022.gads kļuvis p...



Komentāri