lv
A4z56ms8aCgIK1MiuDBn8OArGmgRIMgFiY17ypUU
443981

Olgas Kambalas meita uz skolu ies ar savām divām - kājām

Olgas Kambalas meita uz skolu ies ar savām divām - kājām

Populārā STV raidījuma “Slavenības. Bez filtra” varoņu Kambalu pāra ikdienā pēc Čuhņas skandāla iestājies relatīvs miera periods. Kaspars ir satraucies par jaunākās meitas Džuliannas mācībām un mudina pusaudzi kļūt patstāvīgai un daudz nopietnāk izturēties pret mācībām, ar ko, diemžēl, meitenei ir problēmas.

Atklājies interesants fakts - lai arī meitas skola atrodas tikai desmit, piecpadsmit minūšu gājiena attālumā, viņu no rītiem turp līdz šim veda privātais šoferis. Tad nu tagad, pusaudzes disciplinēšanas nolūkos Kaspars nolēmis no šofera pakalpojumiem atteikties - lai iet kājām, kā visi bērni.

“Man gan meitas ir nedaudz žēl - tagad ārā auksts, tumšs, viņai būs vēl agrāk jāceļas rītos... Bet es neko nevaru teikt, tas ir mana vīra lēmums, un mums abiem jābūt vienotiem bērnu audzināšanā”, - situāciju komentē Olga Kambala.

Levits nesteigsies pieņemt lēmumu. Būt vai nebūt?..

Valsts prezidentam Egilam Levitam lēmuma pieņemšanai par Saeimā galīgajā lasījumā pieņemtajiem grozījumiem Valsts pārvaldes iekārtas un Ministru kabineta iekārtas likumā izsludināšanu ir desmit dienas, un līdz ar lēmumu Latvijas pirmā persona arī paudī...

Ugunsgrēks piecstāvu mājās Rīgā lokalizēts; 6 cietušie

Ugunsgrēks, kas piektdienas vakarā izcēlās piecstāvu dzīvojamā mājā Daugavpils ielā, Rīgā, šobrīd ir lokalizēts, pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji.

VUGD plkst.18.06 saņēma izsaukumu uz Daugavpils ielu Rīgā. Notikuma v...

Foto: Gaisa spēki saņēmuši divus Latvijā ražotus lidaparātus
Piektdien, 2. decembrī, Nacionālo bruņoto spēku Aviācijas bāzē notika Latvijā ražoto lidmašīnu "Tarragon" svinīgā sagaidīšanas ceremonija. Lidaparāti būs pirmie gaisa kuģi, kuri turpmāk tiks izmantoti pilotu un apkalpes apmācībām, kā arī operacionālo u...


Komentāri