lv
shDV2QppgXllFEazVSBTgqjMjwlG6INAG1Ie8afu
443426

Ugunsgrēks piecstāvu mājās Rīgā lokalizēts; 6 cietušie

Ugunsgrēks piecstāvu mājās Rīgā lokalizēts; 6 cietušie

Ugunsgrēks, kas piektdienas vakarā izcēlās piecstāvu dzīvojamā mājā Daugavpils ielā, Rīgā, šobrīd ir lokalizēts, pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji.

VUGD plkst.18.06 saņēma izsaukumu uz Daugavpils ielu Rīgā. Notikuma vietā konstatēts, ka no ēkas trešā stāva nāk liesmas.

Plkst.20.05 ugunsgrēks lokalizēts. Ēkas trešajā stāvā dega dzīvoklis 40 kvadrātmetru platība un ceturtā stāva dzīvokļa grīda 10 kvadrātmetru platībā.

Ugunsdzēsēji glābēji no ēkas izglāba 12 cilvēkus, no kuriem seši ugunsgrēkā cieta. Notikumā cieta arī viens ugunsdzēsējs, kurš pēc NMPD apskates darbu notikuma vietā turpina. Šobrīd VUGD turpina darbu notikuma vietā.

Notikuma vietā strādājuši 28 ugunsdzēsēji ar astoņām specializētajām automašīnām.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāvji aģentūrai LETA pastāstīja, ka mediķi sniedza palīdzību septiņiem cilvēkiem. No tiem divi apskatīti notikuma vietā un no došanās uz slimnīcu atteikušies. Savukārt pieci nogādāti slimnīcā, jo bijuši saelpojušies dūmus. Visi pieci ir stabilā stāvoklī un pie samaņas.

Kopumā ugunsgrēka vietai tika piesaistītas sešas NMPD brigādes.

Foto: Gaisa spēki saņēmuši divus Latvijā ražotus lidaparātus
Piektdien, 2. decembrī, Nacionālo bruņoto spēku Aviācijas bāzē notika Latvijā ražoto lidmašīnu "Tarragon" svinīgā sagaidīšanas ceremonija. Lidaparāti būs pirmie gaisa kuģi, kuri turpmāk tiks izmantoti pilotu un apkalpes apmācībām, kā arī operacionālo u...
ES vienojas par cenu griestiem Krievijas naftai

Eiropas Savienība (ES) pievienosies G7 valstīm, nosakot cenu griestus Krievijas naftai 60 ASV dolāru apmērā par barelu, piektdien paziņojis Polijas vēstnieks ES.

Polija, kas vēlējās vēl zemāku likmi, atsaukusi savus iebildumus, beidzot atbalstot ES iero...

Murgs! Ukrainas vēstniecības un konsulāti saņēmuši paciņas ar dzīvnieku acīm

Ukrainas vēstniecības un konsulāti sešās Eiropas valstīs pēdējās dienās saņēmuši paciņas, kurās bijušas dzīvnieku acis, piektdien atklājusi Ukrainas amatpersona.

Ukrainas Ārlietu ministrijas preses pārstāvis Olehs Nikolenko sociālajā tīklā "Facebook" pa...



Komentāri