lv
d7RTGTK9AIIZ4TO938ztLJbGns71RQ3ddxgKcltJ
442817

Murgs! Ukrainas vēstniecības un konsulāti saņēmuši paciņas ar dzīvnieku acīm

Murgs! Ukrainas vēstniecības un konsulāti saņēmuši paciņas ar dzīvnieku acīm

Ukrainas vēstniecības un konsulāti sešās Eiropas valstīs pēdējās dienās saņēmuši paciņas, kurās bijušas dzīvnieku acis, piektdien atklājusi Ukrainas amatpersona.

Ukrainas Ārlietu ministrijas preses pārstāvis Olehs Nikolenko sociālajā tīklā "Facebook" paziņoja, ka asiņainās paciņas saņēmušas Ukrainas vēstniecības Ungārijā, Nīderlandē, Polijā, Horvātijā un Itālijā un konsulāti Neapolē, Krakovā un Brno. Nikolenko piebilda, ka tiek pētīta šo sūtījumu nozīme.

Nikolenko arī atklāja, ka paciņas ar dzīvnieku acīm saņemtas pēc tam, kad Ukrainas vēstniecība Madridē trešdien saņēma vēstuļbumbu, kas atverot eksplodēja, viegli ievainojot vienu vēstniecības darbinieku.

Šī bija viena no vēstuļbumbām, kas šonedēļ atklātas Spānijā.

Tikmēr Vatikānā no vandālisma cietusi ieeja Ukrainas sūtņa rezidencē, bet Ukrainas vēstniecība Kazahstānā saņēma brīdinājumu par iesējamu uzbrukumu, bet tā izrādījās viltus trauksme.

Visās Ukrainas vēstniecībās un konsulātos ir pastiprināti drošības pasākumi.

Nikolenko citēja Ukrainas ārlietu ministra Dmitro Kulebas sacīto, ka ir pamats uzskatīt, ka tiek izvērsta labi plānota terora un iebiedēšanas kampaņa pret Ukrainas vēstniecībām un konsulātiem.

Nodevējs Snoudens saņēmis Krievijas pasi

Bijušais ASV izlūkdienestu līdzstrādnieks Edvards Snoudens ir saņēmis Krievijas pasi, piektdien vēsta ziņu aģentūra TASS.

Snoudena advokāts Anatolijs Kučerena paziņoja, ka 39 gadus vecais Snoudens ir saņēmis pasi un devis uzticības zvērestu Krievijai.

J...

Kaimiņvalstu mediju piedāvājums Latvijas austrumu pierobežā – aizvien plašāks par vietējo
Kaimiņvalstu mediju piedāvājums pierobežā aizvien plašāks. To šonedēļ netālu no Latvijas–Krievijas robežas konstatēja Latvijas Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) pārstāvji. Virszemes apraidē pieejamos vietējos bezmaksas televīzijas kanālus pier...
Rīgā ugunsgrēkā piecstāvu mājā cietuši 6 cilvēki un viens ugunsdzēsējs
Piektdienas vakarā Rīgā izcēlies ugunsgrēks piecstāvu dzīvojamā mājā Daugavpils ielā, kurā cietuši seši cilvēki un viens ugunsdzēsējs glābējs. Šobrīd notikuma vietā strādā ugunsdzēsēji, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).


Komentāri