lv
vIpkxpySweIHM4P9t7AjRsPITGMKadF8Ckqq2nnG
437996

Ukrainā veic kratīšanu Maskavas patriarhāta dievnamos un klosteros

Ukrainā veic kratīšanu Maskavas patriarhāta dievnamos un klosteros

Ukrainas Drošības dienests (SBU) vienlaikus trīs valsts apgabalos veic kratīšanu Maskavas patriarhāta pareizticīgās baznīcas dievnamos un klosteros, piektdien pavēstīja dienests.

"Pretizlūkošanas pasākumi" notiek dievnamos, vīriešu un sieviešu klosteros Aizkarpatu, Žitomiras un Rivnes apgabalos, platformā "Telegram" pavēstīja SBU.

Kratīšanās piedalās kā SBU, tā policijas un Nacionālās gvardes pārstāvji.

Operācijas mērķis ir nepieļaut "Krievijas specdienestu graujošo darbību", konkrēti - nepieļaut, ka "reliģiskās kopienas tiek izmantotas kā "krievu miera" šūniņas".

Pagājušajā nedēļā analoģiskas kratīšanas ar tādu pašu mērķi notika Kijivas Pečeru klostera teritorijā.

Mārupē ceļu satiksmes negadījumā cietušais iesprostots automašīnā

Ceturtdien Mārupē noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā cietušais ticis iesprostots automašīnā un paša spēkiem nav varējis no tās izkļūt, vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Īsi pēc plkst.12 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu...

Nākamgad pieaugs vēstuļu un pasta paku sūtījumu tarifi. Par cik?!

No nākamā gada pieaugs vēstuļu un pasta paku sūtījumu tarifi, paredz Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) apstiprinātie VAS "Latvijas pasts" iesniegtie universālā pasta pakalpojuma tarifi.

Jaunie vēstuļu korespondences un pasta paku sūtī...

NEPLP par Krievijas armijas nosaukšanu par 'mūsu armiju' 'TV Rain' piemēro sodu
Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) Krievijas televīzijai "TV Rain" piemērojusi 10 000 eiro sodu par okupētās Krimas iezīmēšanu Krievijas sastāvā un Krievijas armijas nosaukšanu par "mūsu armiju," tā sociālajā medijā "Twitte...


Komentāri