lv
Vz4kMdQdRh99KBVEj5jYMwYIlMuVdj25jiS2tO0i
437995

Mārupē ceļu satiksmes negadījumā cietušais iesprostots automašīnā

Mārupē ceļu satiksmes negadījumā cietušais iesprostots automašīnā

Ceturtdien Mārupē noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā cietušais ticis iesprostots automašīnā un paša spēkiem nav varējis no tās izkļūt, vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Īsi pēc plkst.12 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Daibes ielu Mārupē, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji ar hidrauliskajiem instrumentiem no automašīnas atbrīvoja vienu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam mediķiem. VUGD darbinieki arī sakāroja ceļa braucamo daļu un negadījumā iesaistītajiem transportlīdzekļiem atvienoja akumulatoru klemmes.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 132 ceļu satiksmes negadījumi, septiņos no tiem cietuši kopskaitā astoņi cilvēki, tostarp trīs gājēji.

24 stundu laikā par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformēti 333 protokoli, tostarp 116 par atļautā ātruma pārsniegšanu, 12 par braukšanu alkohola reibumā, bet seši par agresīvu braukšanu, liecina policijas apkopotā statistika.

Nākamgad pieaugs vēstuļu un pasta paku sūtījumu tarifi. Par cik?!

No nākamā gada pieaugs vēstuļu un pasta paku sūtījumu tarifi, paredz Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) apstiprinātie VAS "Latvijas pasts" iesniegtie universālā pasta pakalpojuma tarifi.

Jaunie vēstuļu korespondences un pasta paku sūtī...

NEPLP par Krievijas armijas nosaukšanu par 'mūsu armiju' 'TV Rain' piemēro sodu
Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) Krievijas televīzijai "TV Rain" piemērojusi 10 000 eiro sodu par okupētās Krimas iezīmēšanu Krievijas sastāvā un Krievijas armijas nosaukšanu par "mūsu armiju," tā sociālajā medijā "Twitte...
Notikusi VDI darbinieces e-pasta uzlaušana; 'Cert' uzsāk izmeklēšanu
Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcija "Cert.lv" uzsākusi izmeklēšanu par Valsts darba inspekcijas (VDI) darbinieces e-pasta kompromitēšanu, kā rezultātā izsūtīti viltus e-pasti it kā no VDI, portāls "Delfi" noskaidroja...


Komentāri