lv
NH9hbwWQaHsuMPkuX0FGhO9EbMdEXvjwIpcQ79aJ
4271049

Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)

Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar Tampabejas "Lightning" komandu piedzīvoja zaudējumu.

"Lightning" izbraukumā ar rezultātu 2:5 (1:1, 0:4, 1:0) zaudēja Toronto "Maple Leafs" vienībai.

Sešas minūtes pirms pamatlaika beigām Girgensons pielietoja spēka paņēmienu pret Oliveru Ēkmanu-Lāšonu brīdī, kad jau pretinieks bija piespiests pie apmales. To pamanīja Makss Domi un ar Girgensonu izvicināja dūres. Abi tika pie piecām soda minūtēm, turklāt Domi saņēma arī divu minūšu sodu par rupjību. Girgensona atnesto vairākumu realizēja Ņikita Kučerovs, taču atlikušajā laikā pretinieku vārtsargu pārspēt neizdevās.

Girgensons šajā mačā uz ledus pavadīja astoņas minūtes un 32 sekundes, kuru laikā izpelnījās piecas soda minūtes, divreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētājiem ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Viljams Nīlanders, tāpat viesus pārspēja Ostons Metjūss, Makss Pakjoreti un Metjū Knīss. "Lightning" rindās bez Kučerova ar vārtu guvumu atzīmējās arī Nikolā Pols.

"Maple Leafs" vārtos Entonijs Stolarzs atvairīja 32 metienus. Viesu vārtos maču sāka Andrejs Vasiļevskis, kurš tika galā ar 10 un 14 metieniem, pēc tam viņu aizstājot Viktoram Johansonam, kurš "Lightning" glāba 14 vārtu gūšanas epizodēs.

"Lightning" ar sešiem punktiem piecās spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē.

Varakļānu novadā sākās būvniecība (+VIDEO)

Līdz 2009. gadam pilsēta ietilpa Madonas rajonā.

Varakļānu novadā uz vietējā autoceļa Tiltagals-Mežastrodi-Varakļāni (V869) (7,67. km) sāk pārbūvēt tiltu pār Teicijas upi. Darbus plānots pabeigt 2025.gada pavasarī.

Satiksmi būvdarbu laikā organizē pa l...

Krāpnieki no Latvijas uzņēmumiem izkrāpj arvien lielākas summas (+VIDEO)

Lai mazinātu šo risku, organizācijām jāievieš iekšējās procedūras, kuras nosaka specifisku kārtību.

Lai gan finanšu krāpšanas upuri visbiežāk ir privātpersonas, tikpat liels risks kļūt par krāpnieku mērķi ir arī uzņēmumiem. Turklāt no uzņēmumiem izkrāpt...

Latgalē tiek īstenots investīciju projekts 60 000 000 eiro vērtībā (+VIDEO)

pašvaldība uzsvēra, ka ir nepieciešama finansējuma novirzīšana valsts policentriskai attīstībai.

Latvijas valdība atbalstīja projektu, ko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības vadība jau vairākkārt norādījusi kā vienu no prioritārajiem visa Latgales reģ...



Komentāri