lv
J877oSug8ALYrpGfRS83FNlQM1P3yu3H7XGvbTp8
4263897

Deniss Vasiļjevs piektais pēc Grand Prix īsās programmas (VIDEO)

Deniss Vasiļjevs piektais pēc Grand Prix īsās programmas (VIDEO)

Latvijas sportists Deniss Vasiļjevs sestdien ASV Starptautiskās Slidošanas savienības (ISU) daiļslidošanas "Grand Prix" sacensības "Skate America" uzrādīja piekto rezultātu īsajā programmā, savukārt Sofja Stepčenko savā debijā šāda līmeņa mačos ierindojās 12.pozīcijā summā.

Vasiļjevam sniegums īsajā programmā tika novērtēts ar 85,10 punktiem, kas deva stabilu piekto pozīciju 12 dalībnieku konkurencē.

Līderis pēc īsās programmas ar 99,69 punktiem ir ASV daiļslidotājs Iļja Maļiņins, ar ļoti ciešu rezultātu - 99,54 punkti - viņam seko japānis Kao Miura, bet trešais ar 93,89 punktiem ir Gruzijas pārstāvis Nika Egadze.

Izvēles programma paredzēta svētdien plkst.19 pēc Latvijas laika.

Tikmēr Stepčenko, kura īsajā programmā ar 44,56 punktiem bija pirmspēdējā, 11.pozīcijā, sestdien izvēles programmā tika novērtēta ar 93,36 punktiem un konkurentes neapsteidza. Summā 17 gadus vecā Latvijas daiļslidotāja iekrāja 137,92 punktus.

Uzvaru svinēja japāniete Vakaba Higuči, kura pēc ceturtās vietas īsajā programmā pēc tam uzvarēja izvēles programmā un summā ieguva 196,93 punktus. Otrā ar 195,22 punktiem bija viņas tautiete Rinka Vatanabe, bet trešā ar 194,83 punktiem - īsajā programmā uzvarējusī amerikāniete Izabo Levito.

"Skate America" ir pirmais no sešiem "Grand Prix" posmiem, kas tiek rīkoti dažādās pasaules valstīs. ISU "Grand Prix" fināls notiks decembrī.

Abi Latvijas sportisti trenējas pie Šveices trenera Stefana Lambjēla.

RFS futbolisti droši uzveic tukumniekus, tuvojas Latvijas čempiontitulam
Kopvērtējuma līdere RFS komanda svētdien Latvijas futbola virslīgas 33. kārtas spēlē mājās ar rezultātu 4:1 pārspēja "Tukums 2000"/"Telms" vienību.
Vāc parakstus par videonovērošanas sistēmu uzstādīšanu skolās un klasēs

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Mana balss" sākta parakstu vākšana par videonovērošanas sistēmu uzstādīšanu skolās un klasēs.

Kā iniciatīvas autors norādīts Anatolijs Seredickis. Viņš klāsta, ka ar šo iniciatīvu vēlas uzlabot skolu drošību, uzstādot vid...

LDDK:«Ārvalstu speciālistu piesaistei ir jānotiek sistēmiski, regulēti» (+VIDEO)

Skaidrs normatīvais regulējums, mērķtiecīgs atbalsts darba devējiem un darba meklētājiem no ārzemēm ir soļi, kas jāsper jau šodien, pauž Gorkšs.

Līdz ar jaunpienācēju aktīvu iesaistīšanos darba tirgū vai arī izglītošanos Latvijas izglītības iestādēs (no...



Komentāri