lv
ssq88M45RJMspZM9ihZtxgU2yRpdiEw1EpoGm4Fc
4245959

Naktī uz trešdienu Latvijā gaidāma salna

Naktī uz trešdienu Latvijā gaidāma salna

Naktī uz trešdienu Latvijā vietām gaisa temperatūra noslīdēs zem nulle grādu atzīmes, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Nakts sākumā vēl vietām mākoņi atnesīs īslaicīgu lietu, bet nakts laikā debesis skaidrosies. Atsevišķos rajonos iespējama miglas veidošanās. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļrietumu, rietumu vējš. Gaiss atdzisīs līdz -2…+3 grādu atzīmei, siltāk būs vien piekrastes rajonos, kur gaisa temperatūra pazemināsies līdz +4…+8 grādiem.

Rīgā naktī būs daļēji mākoņains, bez nokrišņiem. Vējš mēreni pūtīs no ziemeļrietumiem, rietumiem, un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +5…+7 grādiem.

Trešdien dienā Latvijā būs saulains un sauss laiks, pūtīs lēns vējš, bet gaisa temperatūra būs +9…+12 grādi.

Latvijai NHL cerības uz papildinājumu izslēgšanas spēlēs un stabilu pamatsastāva aizsargu
Kad Eiropā hokeja sezona jau ieskrējusies, pirmais iemetiens notiek arī otrpus okeānam. Jauno Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonu sāka pieci latvieši, bet ir pamats cerībām, ka turnīrā debitēs vēl kāds mūsējais. Divas būtiskākās izmaiņas jaunās sezona...
Krimas platformas samits Rīgā pulcēs delegācijas no aptuveni 40 pasaules valstīm

Starptautiskās Krimas platformas trešais parlamentārais samits Rīgā 24.oktobrī pulcēs delegācijas no aptuveni 40 pasaules valstīm.

Samits tiek rīkots, lai vairotu starptautiskās sabiedrības izpratni un atbalstu Ukrainas suverenitātei un teritoriālajai ...

Uz Latvijas-Krievijas robežas izbūvēti gandrīz 80% žoga

Kopumā Latvijas-Krievijas robežas žogs šobrīd izbūvēts par aptuveni 80% no kopējā robežas garuma jeb 222 kilometru garumā no 283 kilometriem, informē VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).

Atlicis izbūvēt aptuveni 57 kilometrus žoga, no kuriem aptuveni ...



Komentāri