lv
16b9jXbR3TfQVbG85RediRoRxDYfY9P1y5zsFwAG
4245927

Latvijai NHL cerības uz papildinājumu izslēgšanas spēlēs un stabilu pamatsastāva aizsargu

Latvijai NHL cerības uz papildinājumu izslēgšanas spēlēs un stabilu pamatsastāva aizsargu
Kad Eiropā hokeja sezona jau ieskrējusies, pirmais iemetiens notiek arī otrpus okeānam. Jauno Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonu sāka pieci latvieši, bet ir pamats cerībām, ka turnīrā debitēs vēl kāds mūsējais. Divas būtiskākās izmaiņas jaunās sezonas startā - Zemgus Girgensons pēc 11 gadiem NHL varētu pirmo reizi spēlēt izslēgšanas mačos, kā arī pēc padsmit gadu pārtraukumu Latvijai atkal varētu būt NHL komandas pamatsastāva aizsargs.
Krimas platformas samits Rīgā pulcēs delegācijas no aptuveni 40 pasaules valstīm

Starptautiskās Krimas platformas trešais parlamentārais samits Rīgā 24.oktobrī pulcēs delegācijas no aptuveni 40 pasaules valstīm.

Samits tiek rīkots, lai vairotu starptautiskās sabiedrības izpratni un atbalstu Ukrainas suverenitātei un teritoriālajai ...

Uz Latvijas-Krievijas robežas izbūvēti gandrīz 80% žoga

Kopumā Latvijas-Krievijas robežas žogs šobrīd izbūvēts par aptuveni 80% no kopējā robežas garuma jeb 222 kilometru garumā no 283 kilometriem, informē VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).

Atlicis izbūvēt aptuveni 57 kilometrus žoga, no kuriem aptuveni ...

KNAB: Latvija īsteno vienu no kvalitatīvākajiem pretkorupcijas plāniem

Latvija īsteno vienu no kvalitatīvākajiem nacionālajiem pretkorupcijas pasākumu plāniem Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) dalībvalstīs, atsaucoties uz OECD tiešsaistes izdevuma "Pretkorupcijas un integritātes perspektīvas 2024" ...



Komentāri