lv
RGOFOVbSdgkULgXRjTmMhTZpzpQc849a8U9VQoLs
4234571

Robežsardzes priekšnieks par vērienīgo operāciju: Nelegālā migrācija tiek koordinēta no Baltkrievijas amatpersonu puses

Robežsardzes priekšnieks par vērienīgo operāciju: Nelegālā migrācija tiek koordinēta no Baltkrievijas amatpersonu puses
"Bez Baltkrievijas amatpersonu ziņas un bez viņu acu pievēršanas minimālajā gadījumā nebūtu iespējams šādam skaitam nepamanītam nākt, uzturēties Baltkrievijas pierobežā un nelikumīgi šķērsot robežu," tā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" trešdien teica Valsts robežsardzes priekšnieks Guntis Pujāts, komentējot policijas un robežsardzes vērienīgo operāciju, kurā otrdien, veicot nepārtrauktu vajāšanu no Baltkrievijas–Latvijas valsts robežas, aizturēja 46 robežu nelegāli šķērsojušus migrantus un divus pārvadātājus.
Balinskis NHL sezonu sāk ar rezultatīvu piespēli Floridas «Panthers» uzvarētā mačā
Latvijas aizsargs Uvis Balinskis otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) jaunās sezonas pirmajā mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot čempionvienībai Floridas "Panthers" izcīnīt uzvaru pār Bostonas "Bruins". "Panthers" mājās bija pārāki ar rezul...
Cels Latvijas Nacionālā vēstures muzeja biļešu cenas

Valdība otrdien atbalstīja jauno Latvijas Nacionālā vēstures muzeja publisko maksas pakalpojumu cenrādi, kas paredz būtisku muzeja biļešu cenu pieaugumu.

Pašlaik Vēstures muzeja pamatekspozīciju, izstāžu un teritorijas apmeklējuma biļete pieaugušajiem m...

«TTT Rīga» jaunās basketbolistes noskaņojas ugunskristībām Eirokausa izcīņā
Jauno sezonu Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirokausa izcīņā trešdien, 9. oktobrī, Itālijā sāks Latvijas sieviešu čempionvienība "TTT Rīga", kas šosezon rēķinās ar mazāku kluba budžetu un ļoti jaunu sastāvu. 


Komentāri