lv
WycXzcBycPx4CvPHFthvlXnuFQnxxXVOXXCIPWcu
4220455

Dzejolis pa īstam tev pieder vienu dienu. Saruna ar rakstnieci Andru Manfeldi

Dzejolis pa īstam tev pieder vienu dienu. Saruna ar rakstnieci Andru Manfeldi
"Es esmu citreiz sev jautājusi, vai vispār man vajag rakstīt? Jau tik daudz ir sarakstīts, un nemaz nav tik daudz to lasītāju, lai arī kultūras burbulī liekas, ka viņi ir, man liekas, ka tautā to ir ļoti maz," Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdeva" par dzeju, prozu, un arī savu jaunāko krājumu "Dilstošais medus mēness" stāsta rakstniece Andra Manfelde.
Latviešu džeza dziedātāja Santa Šillere atklāj Eiropas koncerttūri (+VIDEO)

Debijas albums iepazīstināja klausītājus ar dziedātājas ceļu līdz šim, aicinot sajust, atbalstīt, ieklausīties un reflektēt.

Ar koncertu M/Darbnīcā 2.oktobrī tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres Eiropas koncerttūre "Other Ways". Latvijas konce...

Ar aukstāka laika iestāšanos Valmierā darbu sāk naktspatversme

Sākoties aukstajam periodam, pilngadīgām personām bez reģistrētas dzīvesvietas vai krīzes situācijā nonākušām personām Valmierā, Ūdens ielā 2C, pieejama naktspatversme, informē pašvaldība.

Bez pajumtes esošie iedzīvotāji laika periodā no šodienas līdz 3...

Latvijas uzņēmums pabeidzis darbus vienā no Rail Baltica posmiem Lietuvā

Latvijas ceļu būves uzņēmums AS "A.C.B." Lietuvā, Jonavas rajonā, posmā Žeimi-Šēta pabeidzis "Rail Baltica" dzelzceļa maģistrāles vietējo pievedceļu un drenāžas sistēmu izbūvi, informē uzņēmuma pārstāvji.

"A.C.B." piedāvājums tika atzīts par saimniecisk...



Komentāri