lv
o6iBcrMq6CwMIfppUZVK22MGfisyzuM8jvEesn97
4219845

Ar aukstāka laika iestāšanos Valmierā darbu sāk naktspatversme

Ar aukstāka laika iestāšanos Valmierā darbu sāk naktspatversme

Sākoties aukstajam periodam, pilngadīgām personām bez reģistrētas dzīvesvietas vai krīzes situācijā nonākušām personām Valmierā, Ūdens ielā 2C, pieejama naktspatversme, informē pašvaldība.

Bez pajumtes esošie iedzīvotāji laika periodā no šodienas līdz 30.aprīlim Valmieras naktspatversmē var uzturēties katru dienu no plkst.19 līdz plkst.8 un saņemt gultasvietu, vakariņas, kā arī izmantot dušu. Dienās, kad gaisa temperatūra būs zemāka par -10 grādiem, patversme būs atvērta visu diennakti.

Patversmes klienti nedrīkst ierasties apreibinošo vielu iespaidā, kā arī jāievēro iekšējās kārtības noteikumi.

Lai saņemtu šo pakalpojumu, personai ierodoties naktspatversmē, jāiesniedz iesniegums un jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Atsevišķos gadījumos personas var uzņemt naktspatversmē bez personu apliecinošu dokumentu uzrādīšanas, ja persona objektīvu apstākļu dēļ tos nevar uzrādīt.

Naktspatversmes pakalpojumu Valmierā nodrošina biedrība "Latvijas Samariešu apvienība", atbilstoši deleģēšanas līgumam.

Latvijas uzņēmums pabeidzis darbus vienā no Rail Baltica posmiem Lietuvā

Latvijas ceļu būves uzņēmums AS "A.C.B." Lietuvā, Jonavas rajonā, posmā Žeimi-Šēta pabeidzis "Rail Baltica" dzelzceļa maģistrāles vietējo pievedceļu un drenāžas sistēmu izbūvi, informē uzņēmuma pārstāvji.

"A.C.B." piedāvājums tika atzīts par saimniecisk...

Krāslavas novadā nelegālais imigrants mēģinājis atņemt robežsargam ieroci

Krāslavas novadā viens no nelegālajiem imigrantiem mēģinājis atņemt robežsargam ieroci.

19.septembra vakarā Krāslavas novadā robežsargi konstatēja apmēram 40 personu grupu, kas nelikumīgi šķērsoja Latvijas robežu no Baltkrievijas puses.

Robežsargi pavēl...

Bijušais izlases kapteinis Sprukts krāj atzinības Valmieras jauno hokejistu trenera amatā
Ilggadējais Latvijas izlases hokejists Jānis Sprukts ieguldīs savas zināšanas Valmieras puišos un meitenēs – jau mēnesi viņš strādā par treneri U-15 vecuma grupā. Latvijas Hokeja federācijā (LHF) norāda, ka pēdējos gados jauniešu skaits, kuri spēlē hok...


Komentāri