lv
NW8U1c7AFbLU60sKLkBxShvTy07oDp72TukUQKhi
4210779

«Palīdzam ukrainietēm stiprināt pašapziņu» – nevalstiskā organizācija Ukrainā palīdz sievietēm apgūt «vīriešu profesijas»

«Palīdzam ukrainietēm stiprināt pašapziņu» – nevalstiskā organizācija Ukrainā palīdz sievietēm apgūt «vīriešu profesijas»
"Pašlaik mums jāpalīdz ukrainietēm gūt augstāku pašapziņu" – tā Latvijas Radio raidījumā "Drošinātājs" stāsta Viktorija Posijeva, NVO "Reskilling Ukraine" komunikāciju menedžere. Programmas absolvente Natālija Kolisničenko apstiprina, ka mērķi programmas veidotāji sasniedz. Zviedrijā bāzetā nevalstiskā organizācija, kuras komandu veido pārsvarā uz Zviedriju no kara aizbēgušie ukraiņi, nodarbojas ar sieviešu apmācību kravas automašīnu un sabiedriskā autobusa vadītāju profesijā. Karam turpinoties jau trešo gadu, Ukrainas darba tirgū arvien izteiktāks ir vīriešu trūkums.
Paziņoti Liepājas Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas vēstneši

Lai stiprinātu Liepājas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu, nodibinājums "Liepāja 2027" sestdien atklāja programmu "Liepāja 2027 vēstneši", par oficiālajiem pasākuma vēstnešiem pasludinot māksliniekus, uzņēmējus, kultūrvietu vadītājus un cita...

Startē Baltijas sieviešu basketbola līga: Latvijas klubiem trūkst finanšu, spēlētāju un kuplākas līdzjušanas
Septembra beigās sākas Baltijas sieviešu basketbola līgas (BSBL) sezona, kur augstākajā divīzijā sacentīsies trīs Latvijas klubi, četras vienības no Lietuvas un viena komanda no Igaunijas. LSM.lv uzrunātās basketbolistes pirms sezonas uzsvēra pārmaiņas...
Latvijā prostitūcijas regulēšana nav politiskās dienaskārtības augšgalā

Prostitūcijas jomas regulēšanai un kontrolēšanai nepieciešamais Prostitūcijas ierobežošanas likumprojekts patlaban nav politiskās dienaskārtības augšgalā, atzina Iekšlietu ministrijā (IeM).

Prostitūcijas ierobežošanas likumprojekts tika iesniegts izska...



Komentāri