lv
AG5YApGSKs4YzPhxyYmGVVhfPZ5eQpTUTnwBLRdr
4210597

Startē Baltijas sieviešu basketbola līga: Latvijas klubiem trūkst finanšu, spēlētāju un kuplākas līdzjušanas

Startē Baltijas sieviešu basketbola līga: Latvijas klubiem trūkst finanšu, spēlētāju un kuplākas līdzjušanas
Septembra beigās sākas Baltijas sieviešu basketbola līgas (BSBL) sezona, kur augstākajā divīzijā sacentīsies trīs Latvijas klubi, četras vienības no Lietuvas un viena komanda no Igaunijas. LSM.lv uzrunātās basketbolistes pirms sezonas uzsvēra pārmaiņas sastāvos un paredzēja, ka Lietuvas komandas izrādīs vēl sīvāku pretestību "TTT Rīgai", kura ir pieckārtēja BSBL čempione un pagājušā sezonā šajā turnīrā nezaudēja nevienu spēli. Latvijas klubiem arī jārēķinās ar ierobežotu finanšu rocību un šaurāku spēlētāju loku sastāva komplektēšanā.
Latvijā prostitūcijas regulēšana nav politiskās dienaskārtības augšgalā

Prostitūcijas jomas regulēšanai un kontrolēšanai nepieciešamais Prostitūcijas ierobežošanas likumprojekts patlaban nav politiskās dienaskārtības augšgalā, atzina Iekšlietu ministrijā (IeM).

Prostitūcijas ierobežošanas likumprojekts tika iesniegts izska...

Kas jādara autovadītājiem ar «kvēpu filtru», saka eksperts (+VIDEO)

Īpaši modriem jābūt lietotu automašīnu īpašniekiem.

Jau pavisam drīz, no 2025.gada, Latvija būs to Eiropas valstu skaitā, kur tehniskās apskates laikā ar dīzeļdegvielas dzinējiem aprīkotām automašīnām tiks noteiktas un mērītas arī partikulārās daļiņas j...

Studējošo skaits pēdējo 18 gadu laikā sarucis par 44%

Studējošo skaits 2023.gadā, salīdzinot ar 2005.gadu, samazinājies par 44%, izriet no Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) pārskata par Latvijas augstāko izglītību 2023.gadā.

Atbilstoši Centrālās statistikas pārvaldes datiem 2005.gadā Latvijas augsts...



Komentāri