lv
MOEOK8HeXPcpZX2RSwG5UZAXl0Rxwp6rK7iTz7uv
4207087

Jaunā vienotība noslēdz sadarbības līgumu ar Latgales partiju

Jaunā vienotība noslēdz sadarbības līgumu ar Latgales partiju

Partiju apvienība "Jaunā vienotība" sestdien noslēgusi sadarbības līgumu ar Latgales partiju, aģentūru LETA informēja partijas "Vienotība" pārstāve Beata Jonite.

Sadarbības līgumu partijas "Vienotība" kongresā sestdien parakstīja partijas "Vienotība" valdes priekšsēdētājs, finanšu ministrs Arvils Ašeradens, Latgales partijas līdzpriekšsēdētājs Sergejs Maksimovs un partijas "Vienotība" valdes locekle, partiju apvienības "Jaunā vienotība" valdes priekšsēdētāja, Ministru prezidente Evika Siliņa.

Politiķi sadarbības līguma parakstīšanas brīdī akcentēja, ka šis solis palīdzēs nodrošināt Latvijas kā tiesiskas, eiropeiskas un nacionālas valsts ilgtspējīgu un līdzsvarotu izaugsmi, Latvijas novadu un pilsētu attīstību, kā arī iespējami plašāku sabiedrības līdzdalību politikas veidošanā, sadarbību īpaši koncentrējot uz Latgales novadu.

Līgums nosaka vispārīgus sadarbības jautājumus nacionālā un reģionālā līmeņa politikā, kopēju gatavošanos nākamgad gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām un savstarpēju atbalstu ikdienas darbā.

Jau ziņots, ka sestdien notiek partijas "Vienotība" kongress "Vienoti Latvijas drošībai".

TIEŠRAIDE: RSU/MSĢ - RVS/LU. Latvijas Superkausa izcīņa volejbolā sievietēm
Rīgas Stradiņa Universitātes/Murjāņu Sporta ģimnāzijas (RSU/MSĢ) un Rīgas Volejbola skolas/Latvijas Universitātes (RVS/LU) volejbolistes sestdien Jēkabpilī noskaidro Latvijas Superkausa ieguvējas. Maču tiešraidē var redzēt LTV7 un LSM.lv.
Dombrovskis: Pamatos mainās pastāvošā pasaules kārtība

Pašlaik, ņemot vērā Krievijas izvērsto agresiju, pamatos mainās pastāvošā pasaules kārtība, partijas " Vienotība" kongresā sestdien teica Eiropas Komisijas (EK) komisārs Valdis Dombrovskis (JV).

"Ir pagājuši jau divarpus gadi, kopš Krievija uzsāka pilna...

Ekonomists brīdina par pieprasījuma kritumu Vācijā pēc Latvijas precēm (+VIDEO)

Ražošanas nozares lejupslīde dzēš cerības uz ātru atveseļošanos.

Vācijas ekonomika, kas ir trešais svarīgākais partneris Latvijas eksportam, turpina piedzīvot lejupslīdi, kas sāk negatīvi ietekmēt arī Latvijas eksporta apjomus, pauž ekonomists Kārlis Pu...



Komentāri