lv
y3Rj8tUMBoUH40B945DFLVCwtHtiqJHvIdg6YW3m
4191501

Trešdien Latvijā laiks kļūs mākoņaināks un vējaināks, vietām līs

Trešdien Latvijā laiks kļūs mākoņaināks un vējaināks, vietām līs

Naktī dažviet valsts rietumu un centrālajā daļā gaidāms īslaicīgs lietus, no rīta un dienā uzlīs arī vietām austrumu novados. Mākoņu būs vairāk, tomēr palaikam spīdēs saule.

Tuvākajā naktī Kurzemē dienvidu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 14 metriem sekundē, pie jūras - līdz 19 metriem sekundē. Minimālā gaisa temperatūra valstī būs +11..+16 grādi.

Dienā Latvijas lielākajā daļā gaidāmas dienvidu, dienvidrietumu vēja brāzmas līdz 10-15 metriem sekundē, vietām Kurzemē - līdz 19 metriem sekundē. Gaiss iesils līdz +17..+21 grādam.

Rīgā trešdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, bez būtiskiem nokrišņiem. Pūtīs mērens dienvidu vējš, kas dienā brāzmās pastiprināsies līdz 13 metriem sekundē. Gaisa temperatūra naktī un no rīta būs aptuveni +15 grādi, dienā tā pakāpsies līdz +20 grādiem.

Bateriju elektrovilcienu iegādei varētu izmantot līzingu

Bateriju elektrovilcienu iegādei varētu izmantot līzingu, otrdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" sacīja Autotransporta direkcijas (ATD) vadītājs Dins Merirands.

Viņš skaidroja, ka ATD sagatavojusi šo vilcienu iegādes finansējuma piedāvājumu, ka...

Ekonomists: Vācijas lejupslīde sāk negatīvi ietekmēt Latvijas eksportu

Vācijas ekonomika, kas ir trešais svarīgākais partneris Latvijas eksportam, turpina piedzīvot lejupslīdi, kas sāk negatīvi ietekmēt arī Latvijas eksporta apjomus, informē bankas "Citadele" galvenais ekonomists Kārlis Purgailis.

Šī gada pirmajos sešos mē...

Kad iekož mākslas kukainis. Saruna ar dažādformu meistariem Daini Punduru un Ivaru Drulli
Vai māksla ir izskaidrojama, un kā tajā iemiesot laikmeta sajūtu? Kā nekļūdīties formas izmērā un materiāla izvēlē? Par izvēli dzīvot un strādāt Latvijā, attiecībām ar dabu, tuvāku un tālāku vēsturi, mākslas kukaini, kurš iekož jau bērnībā, atklātnīšu ...


Komentāri