lv
GbIAb0gtd2m0tlXBWM4QkomGaWg63xoYCbvNyh5N
417216

Atklās Pļavnieku tirgu

Atklās Pļavnieku tirgu
Rīga, 1.dec., LETA. Šodien tirdzniecības centrā "Augusts" durvis vērs Pļavnieku tirgus, aģentūru LETA informē Latvijas jātnieku federācijas pārstāve Kate Ansone.

Rīga, 1.dec., LETA. Šodien tirdzniecības centrā "Augusts" durvis vērs Pļavnieku tirgus, aģentūru LETA informē Latvijas jātnieku federācijas pārstāve Kate Ansone.

Kā norāda federācijā, tirgū piedāvās vietējo zemnieku saimniecību, amatnieku un vietējo pārtikas ražotāju saražoto un izaudzēto produkciju no viesiem Latvijas novadiem.

Tirgū tiks piedāvāti Latvijas mazo pārtikas ražotāju, mājražotāju, zemnieku saimniecību, BIO saimniecību un amatnieku produkti vienkopus, kurus uz Pļavnieku tirgu zemnieki vedīs paši.

Atklāšanas kulminācija paredzēta 3.decembrī plkst.12, kad pasākumā viesosies arī paralimpietis Rihards Snikus, kurš mazos tirgus dalībniekus aicinās doties izjādē ar zirgu. Rihards Snikus ar savu ilggadējo partneri, zirgu "King of the Dance" ir veiksmīgi piedalījies vairākās paralimpiskajās spēlēs un šogad kļuvis par pasaules čempionu paralimpiskajā iejādē.

Pļavnieku tirgus atrašanās vieta ir Saharova un Deglava ielas krustojumā, tirdzniecības centra "Augusts" telpās.

Automašīnām jābūt aprīkotām ar ziemas riepām
Rīga, 1.dec., LETA. No šodienas līdz 1.martam automašīnām, kuru pilna masa nav lielāka par 3500 kilogramiem, obligāti jābūt aprīkotām ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos, paredz Ceļu satiksmes noteikumi.

Rīga, 1.dec., LETA. No...

Uz Zemes jau 8 miljardi iedzīvotāju – vai ir sasniegts pagrieziena punkts?
2022. gada 15. novembris pieteica sevi kā vēsturiski nozīmīgu datumu – Zemes iedzīvotāju skaits sasniedza 8 miljardus. No vienas puses, tas atspoguļo mūsdienu medicīnas progresu un dzīves labklājības augsto līmeni, no otras puses, tik milzīgs iedzīvotā...
Pļavniekos leģionellas dzēš 49 gadus vecas sievietes dzīvību. Slimība ieradās pa ūdensvadu
Novembra sākumā no leģionelozes – slimības, kas bieži vien saistīta ar baktēriju vairošanos ūdensvadā vai gaisa kondicionētājā, – mirusi 49 gadus veca rīdziniece Olga Brodska. Mediķi reanimācijā par sievietes dzīvību cīnījās trīs diennaktis, taču tā ar...


Komentāri