lv
mQaC1kcKCOt6DB2hACjbLlEbUi5UHCqTF3s5Piy1
416582

Pļavniekos leģionellas dzēš 49 gadus vecas sievietes dzīvību. Slimība ieradās pa ūdensvadu

Pļavniekos leģionellas dzēš 49 gadus vecas sievietes dzīvību. Slimība ieradās pa ūdensvadu
Novembra sākumā no leģionelozes – slimības, kas bieži vien saistīta ar baktēriju vairošanos ūdensvadā vai gaisa kondicionētājā, – mirusi 49 gadus veca rīdziniece Olga Brodska. Mediķi reanimācijā par sievietes dzīvību cīnījās trīs diennaktis, taču tā arī neizglāba: iekšējie orgāni pārstāja funkcionēt. Slimību profilakses un kontroles centrā norāda, ka šogad Latvijā leģioneloze dzēsusi tikpat daudz dzīvību kā iepriekšējos trijos gados kopā – miruši jau 11 cilvēki.
'Cehs.lv': Borščs, kas izglāba planētu – mākslas vandaļu pienesums vēstures mēslainei
Romu nopostīja vandaļi. Tā bija ģermāņu cilts, kas izklejojās pa visu Eiropu, bet 455. gadā izlaupīja un izdemolēja Romas impērijas galvaspilsētu. Ne tikai apspēra Romas iedzīvotājus, bet arī izdemolēja tempļus, apgāza statujas, marmora Venērai nolauza...
Baltijas Ilgtspējas balvas laureātu vidū Latvijas uzņēmumi Aerones un Eco bus

Par Baltijas Ilgtspējas balvas uzvarētājiem atzīti tostarp Latvijas uzņēmumi SIA "Aerones" un SIA "Eco bus", informēja Baltijas Ilgtspējas un inovāciju foruma pārstāvji.

No vairāk nekā 240 saņemtajiem pieteikumiem un 29 atlasītajiem finālistiem starptau...

AST apgrozījums deviņos mēnešos pārsniedz 200 miljonus eiro

Šī gada deviņos mēnešos AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) apgrozījums sasniedza 204,5 miljonus eiro - ieņēmumi par elektroenerģijas pārvades tīkla pakalpojumiem sasniedza 56,3 miljonus eiro, savukārt zaudējumi ir 15,3 miljoni eiro, informēja uzņēmumā.

AST...



Komentāri