lv
dCydJ95dwizshdENKdAYR4RJ1MPhxeuEvpGMMsRk
4133584

Latvijai nevēlamu personu sarakstā iekļauj Krievijas komiķi

Latvijai nevēlamu personu sarakstā iekļauj Krievijas komiķi

Ārlietu ministre Baiba Braže (JV) iekļāvusi Latvijai nevēlamu personu sarakstā Krievijas televīzijas kanāla "TNT" propagandas komiķi Mariju Markovu.

Kā liecina ministres ieraksts tviterī, Markovai uz nenoteiktu laiku ir noteikts aizliegums ieceļot Latvijā.

Publiski pieejamā informācija liecina, ka Markova ir aktrise, komiķe, televīzijas kanāla "TNT" raidījuma "Women's Standup" dalībniece. Viņai pēc pāris dienām - 13.septembrī - bija plānota uzstāšanās Rīgas klubā "Crystal", liecina mājaslapā "ticketshop.lv" pieejama informācija. Šī pasākuma organizators ir Tallinā reģistrēts uzņēmums "Baltic Concert Group OÜ".

Imigrācijas likumā ir noteikta kārtība, proti, ja ārzemnieks ir Latvijai nevēlama persona, par viņa iekļaušanu sarakstā lemj ārlietu ministrs. Lēmums, kuru pieņēmis ārlietu ministrs, nav pārsūdzams.

Ārvalstniekiem liks deklarēt trešajā valstī reģistrēta auto izmantošanu

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputāti trešdien atbalstīja otrajam lasījumam Saeimā virzīt ieceri ārvalstniekiem likt deklarēt trešajā valstī reģistrēta transportlīdzekļa izmantošanu Latvijā.

Komisija atbalst...

Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

No 18. līdz 30.septembrim Latvijā viesosies pasaulē plašu atzinību guvušie balss pētnieki un pedagogi Džoanna un Kenets Bozmani no ASV, kuri ar dziedātājiem, vokālajiem peda...

Bankomātos plānots aizliegt krievu valodas izmantošanu

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija trešdien galīgajam lasījumam Saeimā atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kas aizliegs krievu valodas izmantošanu bankomātos.

Komisija atbalstīja priekšlikumu, ka kredītiestādes nodrošinātajiem bankomā...



Komentāri