lv
35J7wSuchi2NnAhvh3xsFeCtgz2eqX12DsJBl2kC
4125564

airBaltic no 17.septembra atsāks dienas laika lidojumus no Rīgas uz Telavivu

airBaltic no 17.septembra atsāks dienas laika lidojumus no Rīgas uz Telavivu

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" no šā gada 17.septembra atsāks dienas laika lidojumus no Rīgas uz Telavivu, apstiprināja "airBaltic" pārstāvis.

Viņš skaidroja, ka, ņemot vērā drošības situācijas Izraēlā uzlabošanos, lidojumi šajā maršrutā pašreiz ir iespējami. Turklāt "airBaltic" patlaban veic izmaiņas lidojumu sarakstā, pārkārtojot reisus uz rīta un pēcpusdienas stundām, kas tādējādi kalpo kā papildu drošības apstāklis.

Zilbert arī papildināja, ka aviokompānija nepārtraukti izvērtē aktuālo situāciju Izraēlā, ievērojot Latvijas varasiestāžu un starptautisko institūciju, tostarp apdrošinātāju izdotās rekomendācijas un prasības. Lidsabiedrība uztur ciešus kontaktus ar valsts un starptautiskajām iestādēm, vērtējot iespējamos riskus lidojumiem uz Izraēlu.

Drošības situācija Izraēlā var būt mainīga, tāpēc lidsabiedrība saglabā elastību un nepieciešamības gadījumā ir gatava lidojumu grafiku mainīt, norādīja Zilberts.

Drošības apsvērumu dēļ "airBaltic" ir atcēlusi lidojumus uz un no Telavivas kopš 6.augusta.

Latvietis izcīna pirmo vietu pasaules programmēšanas olimpiādē

Latviešu programmētājs Ansis Gustavs Andersons izcīnījis zelta medaļu pasaules programmēšanas olimpiādē. Ar patīkamu vēsti dalījusies "Pirmā programmēšanas skola".

Jelgavā atzīmēs Latvijas pirmā prezidenta 165 gadu jubileju

Godinot Latvijas pirmo prezidentu Jāni Čaksti, 14.septembrī, Jelgavā tiks atzīmēta Čakstes 165 gadadiena, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Plkst.12 pie Jāņa Čakstes pieminekļa notiks svinīgais piemiņas brīdis un ziedu nolikšana. Plkst.13 pilsē...

Krievijas droni regulāri «iemaldījušies» NATO valstu teritorijā, nepieciešams stiprināt aizsardzību pret šādiem gadījumiem
Pēc Krievijas bezpilota lidaparāta nogāšanās Latvijas teritorijā uz šo incidentu reaģējuši arī politiķi Latvijas kaimiņvalstīs Igaunijā un Lietuvā, kā arī Ukrainā. Tikmēr saskaņā ar NATO rīcībā esošo informāciju neesot pamata domāt, ka drona nokrišana ...


Komentāri