lv
wqEWKsgKxkAdnBGnRY2jXeDK8JiN3mZJZnhWTCBV
411771

37 gadu vecumā mīklaini mirusi krievu aktrise. Viņu atrod dēls

37 gadu vecumā mīklaini mirusi krievu aktrise. Viņu atrod dēls

Maskavā atrasta mirusi "Mis Kazahstāna 2000" un Maskavas Mēness teātra aktrise Natālija Stešenko (Semago).

Krievijas mediji ziņo, ka 37 gadus vecās sievietes līķi dzīvoklī atradis viņas 9 gadus vecais dēls, kas steigšus lūdzis kaimiņiem izsaukt ātro palīdzību.

Aktrises nāvi apstiprināja Mēness teātra mākslinieciskā vadītāja vietnieks Igors Janovičs. "Jā, tā ir patiesība, Natālija Stešenko ir mirusi. Mēs šo ziņu uzzinājām vakar vakarā, mums piezvanīja. Nav skaidrs, kas notika. Pēdējo reizi teātrī aktrise bija apmēram pirms nedēļas, bet parasti vienmēr bijusi uz sakariem," viņš teica.

Precīzs aktrises nāves cēlonis vēl nav zināms. Speciālisti miesas bojājumus nekonstatēja, nebija redzamas arī vardarbīgas nāves pazīmes.

Līķis nosūtīts medicīniskās ekspertīzes veikšanai, policija izmeklē notikušo.

Beļģijā sāk atlasīt zvērinātos prāvā par Briseles 2016.gada teroraktiem

Beļģijā trešdien sākusies zvērināto atlase vērienīgajai prāvai par Briseles 2016.gada teroraktiem, kuros tika nogalināti 32 cilvēki.

Tiesas priekšā būs jāstājas desmit vīriešiem.

Beļģijā lielākā tiesas prāva trešdien sākās ar zvērināto atlasi no aptuven...

Leiena runā par 100 tūkstošiem ukraiņu kritušo un ievainoto; Ģenerālštābs neapstiprina
Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena, runājot par nepieciešamību saukt Krieviju pie atbildības par pastrādātajiem kara noziegumiem un postījumiem, Ukrainas zaudējumus karā novērtējusi uz 100 tūkstošiem kritušo un ievainoto.
'Nelīst citu guļamistabā' – deputāti ignorē TM aicinājumu aizsargāt visas ģimenes
Pēc Tieslietu ministrijas (TM) aicinājuma nodot izvērtēšanai vairāk nekā 23 000 cilvēku parakstīto iniciatīvu "Par visu ģimeņu tiesisko aizsardzību", Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas vairākums to lēma ignorēt.


Komentāri